Бенфика загуби с 0:5 гостуването си на Базел

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Някога славният тим на Бенфика загуби с 0:5 гостуването си на Базел в мач от група А на Шампионската лига. Ланг (2), Оберлин (20 и 69), Ван Фолксвинкел (60-дузпа) и Риверос (77) разкатаха гостите от Лисабон. Това е и най-голямата победа в историята за швейцарския тим в групите на ШЛ.

Кошмарът за “орлите” започна още във втората минута. Вратарят на гостите първоначалното се справи с опасността, но топката отскочи и атаката продължи, като Ланг беше на точното място и успя да промуши кълбото в мрежата. В 20-ата швейцарците развиха нова вихрена контра. Нападението започна от корнер пред вратата на Базел, топката се придвижи много и бързо и се озова в мрежата след точно изпълнение на Оберлин.
След почивката домакините продължиха да разкъсват своя опонент. В 60-ата Ван Фолксвинкел се разписа за 3:0 от дузпа, след като Фейса беше съборил Оберлин. В 63-ата Андре Алмейда от гостите беше изгонен след необмислено действие с двата крака. Споменатият Оберлин вкара четвъртия гол, след като излъга съперник и плъзна топката под вратаря в 69-ата. В 77-ата Базел удари две греди в рамките на три-четири секунди. Атаката започна отново, не мина и минута преди Риверос да се пребори в наказателното поле и да насочи в мрежата за 5:0.
С успеха Базел зае второто място в групата след големия фаворит Манчестър Юнайтед и е с по-добра голова разлика от ЦСКА (Москва).

Група А

Базел – Бенфика 5:0
1:0 Ланг (2)
2:0 Оберлин (20)
3:0 Ван Волфсвинкел (59) д.
4:0 Оберлин (69)
5:0 Риверос (77)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.