Бенфика загубиха с 0:2 от Байерн (Мюнхен)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

И в деветия си опит да победи Байерн (Мюнхен) Бенфика не успя. „Орлите“ от Лисабон загубиха с 0:2 у дома в мач от първия кръг в група „Е“ на Шампионската лига. Точни за баварците бяха Роберт Левандовски в 10-ата минута и Ренато Санчес в 54-ата.
Бенфика вече има 3 равенства

и 6 загуби срещу Байерн в евротурнирите. За последно преди днес двата тима се бяха срещали в Шампионската лига през сезон 2015/16, когато баварците се наложиха с общ резултат 3:2 на 1/4-финалите.
През миналия сезон Байерн стигна до полуфиналите в турнира, отпадайки драматично от бъдещия шампион Реал Мадрид, докато Бенфика се провали в груповата фаза и остана на последното място. В състава на португалците настъпиха доста промени и надеждите са за далеч по-добро представяне тази година. Байерн пък запази ядрото си и е амбициран с новия наставник Нико Ковач да извърви пътя до финала на “Wanda Metropolitano”.
Наставникът на Бенфика Руи Витория заложи на върха на атаката на Харис Сеферович, подпомаган от Франко Черви и Едуардо Салвио. Любомир Фейса, Жедсон Фернандеш и Пици бяха тримата в средата на терена.
Ковач предпочете да остави на пейката Томас Мюлер, а в титулярния състав изненадващо се появи Ренато Санчес. Португалецът си партнираше с Хавиер Мартинес, а Ариен Робен, Франк Рибери и Хамес Мартинес оформиха атмоното офанзивно трио зад Левандовкси.
Началото бе двуостро, като съперниците се стремяха бързо да отнемат топката и да търсят извеждащи пасове по фланговете. В 10-ата минута перфектно организирана атака завърши с попадение във вратата на Бенфика. Рибери намери спринтиращия Дейвид Алаба, който центрира точно към Левандовски, а полякът финтира бранител в червено преди хладнокръвно да открие резултата.
В 14-ата минута баварците можеха да нанесат втори удар, с който да отчаят домакините. Кимих много хитро изведе Робен, но вратарят Влаходимос излезе навреме и смути холандеца, който шутира в аут. Байерн определено се чувстваше много комфортно на терена и в 21-ата минута имаше нова голова възможност, но Хамес не успя да засече топката след поредния пробив на Ариен Робен.
В 28-ата минута Салвио принуди Мануел Нойер да прави първото си важно спасяване в мача, но след това отново Байерн беше отборът, който контролираше ситуацията на терена. Малко преди почивката Рибери подаде на Робен и той трябваше само да преодолее Влаходимос, но заложи на силата и сбърка.
Бенфика поиска дузпа в 43-ата минута, когато останаха съмнения, че Черви беше повален в наказателното поле от Йошуа Кимих, но Антонио Матеу Лаос не се съобрази с протестите на домакините.
По-добрата игра на Байерн продължи и след почивката, а Ренато Санчес се разписа срещу отбора, който го направи известен. Португалският национал сам постави началото на головата атака в 54-ата минута. Тя премина през Рибери, а Алаба направи втора асистенция, пращайки топката на крака на Санчес, който в знак на уважение към Бенфика не се зарадва на гола.
В следващите минути Бенфика пропусна две положения, с които можеше да върне интригата, но като цяло домакините не показаха, че имат сили да се противопоставят на Байерн. В 69-ата минута гол на резервата Серж Гнабри беше отменен, а в последния четвърт час мюнхенци успокоиха темпото и не дадоха възможности на Бенфика да направи нищо интересно в офанзивен план.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.