[:bg]Белгия – Англия 14 юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от плейофите за трето място на Световното първенство по футбол 2018 между  Белгия – Англия ще се проведе на 14 юли (събота) от 16:00ч на стадион Санкт Петербург. Английската мечта за титлата завърши в сряда вечер, когато Марио Манджукич от Ювентус вкара в 109-ата минута за Хърватия, за да изпрати отбора си на първия финал на Световната купа в неделя.

Кофициентът за победа на  Белгия е 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Англия е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.Белгия – Англия: Статистика Н2Н двубои

Англия има положителен рекорд срещу Белгия, въпреки че загуби в груповата фаза преди две седмици на стадион Калининград.

Това беше една среща, в която Роберто Мартинес и Гарет Саутгейт оставиха главните звезди да си починат, а Аднан Янузай направи разликата с точен изстрел след почивката.

Преди споменатия сблъсък изминаха шест години от последните две срещи между отборите. Англия спечели 1-0 в приятелски мач през юни 2012 г.

Като цяло Трите Лъва имат три победи, две равенства и две загуби в седем мача срещу червените дяволи.

Прогноза

Казват, че няма фаворити в такива мачове, но бронзовият медал на Световното първенство по футбол е огромно постижение и няма съмнение, че и двете страни ще бъдат силно мотивирани да го спечелят, въпреки последните поражения на полуфиналите.

В отбора на Белгия играе златно поколение от белгийски футболисти, водени от звездите на Висшата лига Еден Азар, Кевин де Бруйне и Ромелу Лукаку. Роберто Мартинес има много по-качествен опит в своите редици в сравнение с Гарет Саутгейт от другата страна.

Белгия показа умствена и физическа сила, за да се преодолее загуба от два гола през втората половина на сблъсъка с Япония. След това те успяха да победят петкратния шампион Бразилия в четвъртфинала, преди да загубят с малка разлика от звездите на съседните Франция.

Англия имаше „черни дупки“ във всичките си мачове от елиминациите досега и ние виждаме червените дяволи като огромни фаворити  да победят.

Белгия трябва да спечели и Белгия да завърши трета (включително и след дузпи) са нашите предложения за залози тук. И не бихме се изненадали да видим победа с 3: 0 за червените дяволи.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]