Барселона – Хетафе неделя 29 Август

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Барселона – Хетафе от Ла Лига на Испания ще се проведе на 29 Август (неделя) от 18:00 часа. Хетафе търси първите си точки и голове от новата кампания в Ла Лига след поредни поражения с 1:0 срещу Валенсия и Севиля, но представянето на Жозе Гонсалес изглежда кратко на Камп Ноу в третия ден.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Хетафе е 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Барселона – Хетафе: Двубой статистика

Като домакин, Барселона не е губил от Хетафе КФ в последните 18 срещи помежду им.
Барселона са в серия от 3 поредни домакински победи.
По време на последните 18 срещи с Барселона като домакин, Барселона спечели 14 пъти, при 4 равенства и 0 победи за Хетафе КФ. Головата разлика е 53-12 в полза на Барселона.

Барселона – Хетафе: bet-bg.com Online Прогноза

Домакините успяха да запазят седем празни мрежи тук през миналия сезон и ние прогнозираме още една победа за Барса тази неделя въз основа на кротките атакуващи представяния на Хетафе досега.

bet365 мачове на живо ще излъчва пряко всички мачове от Ла Лига. Европейският футбол се връщна на сцената, а за мнозина това ще бъде много вълнуващо време. За да гледате мача наживо по bet365, ще е нужно да имате средства по сметката или да сте направили залог в предходни 24 часа. В България bet365.com ще излъчва на живо мача.

* Изключени държави са: Австрия, Германия, Лихтенщайн, Люксембург и Швейцария.

365prognozi.com е сайт за безплатни спортни и футболни прогнози. Прогноза bet365 предлага актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития. Следете и актулна ТВ Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги. bet365

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД

Стремим се винаги да публикуваме най-интересните срещи за деня. Подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите. Най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365 bonus. В 365prognozi ще намерите достъп до bet365 mobile за Android & iOS. bet365 на живо За още bet365 бонус оферти и спортни новини посетете bet-bg.com

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com