Барселона спечели рекордната си 13-а Суперкупа на Испания

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона спечели рекордната си 13-а Суперкупа на Испания, след като тази вечер победи с 2:1 Севиля. Този път победителят бе определен в един мач, който се изигра на стадион “Ибн Батута” в Танжер, Мароко. Андалусийци първи взеха преднина в мача с попадение на Пабло Сарабия в 10-ата минута,

но каталунците съумяха да направят пълен обрат и с голове на Жерард Пике в 42-ата и Усман Дембеле в 79-ата минута стигнаха до успеха. Особено красиво бе победното попадение на французина, който взриви трибуните със страхотен диагонален шут, който се отби от гредата и влезе във вратата. Голям принос за спечелването на трофея имаше и вратарят Марк-Андре Тер Щеген, който спаси дузпа в 90-ата минута и така задържа преднината на Барса и попречи да се стигне до изравняване и продължения.
Барселона излезе с Марк-Андре тер Щеген на вратата, а пред него защитният вал бе съставен от Нелсон Семедо, Жерард Пике, Клеман Ленгле и Жорди Алба. Серхио Бускетс, Артур и Рафиня Алкантара бяха триото в средата на терена, а в атака дейставха Лионел Меси, Луис Суарес и Усман Дембеле.
Севиля заложи на Вацлик на вратата и Серхи Гомес, Симон Кяер Серхио Ескудеро и Габриел Меркадо в защита. Роке Меса, Евер Банега и Франко Васкес действаха в средата на терена, а в предни позиции започнаха Пабло Сарабия, Хесус Навас и Луис Муриел.
Севиля откри резултата още с първата си по-добра атака в мача. В 10-ата минута Пабло Сарабия получи извеждащ пас от Луис Муриел в наказателното поле и хладнокръвно стреля в далечния ъгъл за 0:1. Първоначално реферът се забави със зачитането на гола, но след намесата на ВАР стана ясно, че засада няма и попадението е редовно.
В 15-ата минута Барселона опита заучено положение след корнер и Меси стреля от малък ъгъл, но вратарят Томаш Вацлик бдеше и се намеси добре, за да опази вратата си.
Три минути по-късно Жорди Алба опита силен удар, но отново Вацлик бе последна преграда пред гола с блестящо спасяване.
В 24-ата минута Меси изведе Суарес на добра позиция, но ударът на уругваеца бе твърде слаб и право в ръцете на вратаря.
В 27-ата минута след центриране от фаул Клеман Ленгле стреля отблизо с глава, но над вратата.
В 34-ата минута Суарес отново изскочи зад защитата и опита диагонален удар, но не успя да намери очертанията на вратата.
В 42-ата минута Меси стреля от фаул, топката се отби от гредата, след което Пике притича и отбеляза в опразнената врата.
Минута по-късно обаче Сарабия шутира отблизо и само страхотното спасяване на Тер Щеген запази резултата непроменен.
Втората част започна в по-спокойно темпо.В 60-ата минута Меси стреля от фаул, но Вацлик спаси.
Веднага след това обаче и Севиля имаше страхотен шанс за гол. След центриране от корнер Франко Васкес стреля с глава и топката се отби от напречната греда.
В 63-ата минута пък Дембеле стреля отдалеч и отново вратарят на Севиля спаси.
В 69-ата минута Васкес отправи страхотен шут по посока вратата на Тер Щеген и само късметът помогна на каталунците да не получат гол, като топката профуча на сантиметри от гредата.
В 78-ата минута Вацлик направи поредните си страхотни спасявания, като в рамките на секунди спря изстрели на Меси и Суарес. В 79-ата минута обаче Усман Дембеле най-накрая намери начин да прати топката за втори път в мрежата, като с мощен шут не остави никакви шансове за реакция на вратаря.
В 89-ата минута Севиля получи дузпа за доста глупаво нарушение на Тер Щеген срещу Алейш Видал в наказателното поле. Немският вратар обаче се реваншира по блестящ начин, спасявайки удара от бялата точка на Висам Бен Йедер.
Така Барселона удържа победата и вдегна торфея за 13-и път в своята история. В същото време пък Лионел Меси стана най-успешният играч в историята на Барселона с 33 трофея – 9 титли в Ла Лига, 6 Купи на Краля, 4 титли в Шампионската лига, 3 Световни клубни титли, 8 Суперкупи на Испания, 3 Суперкупи на Европа.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.