Барселона победи с 4:1 Бетис

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона направи нова голяма крачка към защита на короната си след атрактивна победа с 4:1 при гостуването си на Бетис в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. Лионел Меси реализира хеттрик с великолепни попадения в 18-ата, 45-ата и 85-ата минути. Луис Суарес също добави гол в 63-ата. За Баломпие точен беше Лорен Морон в 82-ата.

Лошата новина за феновете на „лос кулес“ дойде в 89-ата минута, когато Суарес беше заменен поради травма. Супермачът на Меси му спечели аплодисменти и скандирания

от публиката на „Бенито Вийямарин“. Тази вечер Лео изравни втория в класацията Андрес Иниеста по брой срещи с фланелката на Барса.

Ернесто Валверде насити средната зона терена в опит да си вземе поука от двубоя между двата тима през есента. Той разположи в атака единствено Лионел Меси и Луис Суарес, а вкара в халфовата линия Артуро Видал. Кике Сетиен разположи любимата си схема с трима бранители. Хесе Родригес получи място в атаката на „зелено-белите“.

Срещата започна с грешка на Марк-Андре тер Стеген още преди да е изминала и минута. Германският страж се размина при разсеяната си игра и се стигна само до корнер. В петата минута бившият играч на Барса Кристиан Тейо получи далечен извеждащ пас, овладя топката, но не намери начин да шутира опасно, притиснат от Сержи Роберто.

„Вердибланкос“ очаквано пресираха високо и влязоха в директна битка за владението на топката. В 11-ата минута Тейо отправи нисък удар, който не затрудни вратаря на гостите. Две минути по-късно севилският тим създаде чудесна голова възможност: Андрес Гуардадо се сдоби с висока топка в наказателното поле и моментално я насочи по въздух успоредно на голлинията, а Хесе не намери кълбото по най-добрия начин от перфектна позиция от около шест метра.

В 18-ата минута геният на Лео Меси се прояви при статично положение.

Ла Пулга реализира бижу от 20 метра, завъртайки топката в горния ъгъл, пазен от вратаря Пау Лопес – 0:1. В 24-ата Марк Бартра замахна с шпагат, не уцели топката, а Артуро Видал се възползва и симулира артистично, за да заблуди съдията. Реферът назначи пряк свободен удар, при който Меси затрудни вратаря, но този път стражът успя да улови.

В 26-ата „зелено-белите“ отговориха с нов чудесен шанс пред Тер Стеген. Тейо направи хубав рейд отляво, справи се със Сержи Роберто и пусна успоредна топка на далечната греда. Хоакин беше изпреварен и не се стигна до удар, като каталунците имаха и късмет с рикошет. Две минути по-късно отбраната на „лос кулес“ отново се справи някак с много опасно центриране отляво към втората греда.

В 31-ата Меси изпревари Гуардадо и мексиканецът извърши нарушение, което на хартия заслужаваше жълт картон.

Фланговият играч на Баломпие обаче вече имаше картон и арбирътът сметна, че не трябва да го гони за това провинение. В 33-ата изключително активният Тейо отново разкъса защитния вал на „синьо-червения“ съперник. Жерард Пике беше на земята, а номер 11 опита да стреля от малък ъгъл – Тер Стеген изби. При добавката секунди по-късно Хесе отправи остър диагонален удар, при който топката премина леко встрани.

В 40-ата гостите от „Камп Ноу“ сътвориха образцово нападение с няколко докосвания. Севилци се бяха изнесли напред, пресирайки високо. Тер Стеген внимателно премисли опциите пред себе си и избра извеждащ пас за Жорди Алба отляво. Каталунският бранител подаде към Артуро Видал, който брилянтно намери Меси в наказателното поле, а той на свой ред изведе Луис Суарес на чиста позиция. Уругваецът шутира с първо докосване, но Пау Лопес плонжира в правилната посока и улови.

В добавеното време на второто полувреме домакините се пропукаха през центъра. Луис Суарес се устреми напред, имаше възможност за пас надясно в наказателното поле към Иван Ракитич, но предпочете подаване при по-малък коридор. Той чукна атрактивно с пета, извеждайки Меси, който беше гонен от трима, но стигна първи до топката и нямаше проблеми да отбележи от 12 метра – 0:2. Този гол дойде в много подходящ момент за барселонци, които неведнъж се измъкнаха от изравняване.

В 60-ата минута Меси изведе Луис Суарес, той преодоля вратаря, но от малък ъгъл не завъртя топката по точния начин и тя не премина голлинията.

Минута по-късно „деветката“ на „лос кулес“ направи още един огромен пропуск. Тер Стеген изрита топката силно напред, Марк Бартра не игра добре с глава и изведе уругваеца сам срещу вратаря. Лучо потърси диагонален удар и отново пропусна целта.

В 63-ата номер 9 на Барса се реваншира с чудесно попадение. Защитата на Бетис отново не беше подготвена за ответна реакция. Суарес взе топката от центъра, напредна, финтира двама, преодоля и шпагат на трети защитник, след което насочи в десния ъгъл на Пау Лопес от десет метра за 0:3. След попадението Валверде извади Артур и премести Сержи Роберто в центъра на терена.

В 74-ата Сержи Роберто подаде към Луис Суарес в наказателното поле. Последва нисък удар, отразен от вратаря. В 82-ата момчетата на Сетиен реализираха попадение. Жорди Алба не успя да изчисти, резервата Диего Лайнес подаде към Лорен Морон, който отправи техничен удар от 18 метра, при който топката влетя в горния ляв ъгъл на Тер Стеген за 1:3.

В 83-ата Артуро Видал отправи прехвърлящ удар от границата на наказателното поле – Пау Лопес изби над гредата. Само две минути по-късно Лео Меси изчисли професорски как трябва да прехвърли стража на домакините. Сякаш на шега Ла Пулга замахна с левачката от 20 метра, копна топката, прехвърли вратаря и с помощта на напречната греда отбеляза, оформяйки своя хеттрик номер 51 в кариерата (колкото има и Кристиано Роналдо). След този гол от трибуните на „Бенито Вийямарин“ се чу прословутото скандиране „Меси, Меси“, с което привържениците на Бетис отдадоха почитта си към футболния гений. В 89-ата минута Луис Суарес получи контузия в глезена и напусна терена. В добавеното време Меси можеше да реализира за четвърти път, но топката намери страничната греда.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.