Барселона победи с 3:0 Ливърпул

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона спечели категорично като резултат (но не и като игра) с 3:0 срещу Ливърпул в първия сблъсък от 1/2-финалите в Шампионската лига. Момчетата на Юрген Клоп стресираха каталунците с мощна преса, но „лос кулес“ устояха на напора и се възползваха от голяма част от положенията си. Луис Суарес и Лионел Меси зарадваха с попадения публиката на „Камп Ноу“. „Червените“ пропуснаха няколко великолепни голови възможности след почивката, като особено фрапиращо беше положението след третия гол на Барса. В 97-ата минута пък Усман Дембеле задмина Салах с още по-голям пропуск. Любопитно е да се погледне към статистиката

за владение на топката – едва 48% за Барселона. Реваншът е идният вторник.

Ернесто Валверде заложи на Филипе Коутиньо за сметка на Усман Дембеле. Лионел Меси и Луис Суарес очаквано заеха места в предни позиции. Артуро Видал получи роля в средата на терена вместо Артур. Юрген Клоп се лиши от услугите за стартовите 11 на невъзстановения Роберто Фирмино. Мохамед Салах и Садио Мане трябваше да тормозят защитата на каталунския тим. Джо Гомес се появи в защитния вал на мърсисайдци след дълго отсъствие поради контузия.

Още преди да са изминали и две минути Мохамед Салах създаде сериозно напрежение в наказателното поле на „лос кулес“. Египетският стрелец затрудни Жорди Алба и Клеман Лангле, но не се стигна до удар. В третата минута Иван Ракитич беше изведен в наказателното поле, поколеба се дали да шутира и реши да подава, спечелвайки само корнер.

В петата Садио Мане падна в наказателното на домакините и поиска дузпа за побутване в гърба. Съдията Бьорн Кайперс прецени, че няма нарушение.

„Червените“ започнаха по-активно и нападенията им бяха доста остри. Каталунците видимо изпитваха трудности в покриването на териториите пред Марк-Андре тер Стеген. В 13-тата Жорди Алба се втурна напред отляво и заучено подаде назад за Меси, който беше блокиран. Секунда по-късно Жоел Матип си помогна леко с ръка в наказателното поле, но арбитърът сметна, че тази игра не е равносилна на дузпа.

Мохамед Салах отново показа страхотна бързина и техника, напредна, потърси вертикално подаване към Мане в наказателното поле – Жерард Пике направи много важен шпагат. Филипе Коутиньо отправи първия точен удар към една от двете врати, шутирайки от 19 метра в ръцете на Алисон.

В 20-ата минута Клоп трябваше да извърши принудителна смяна заради травмата на Наби Кейта.

В 23-тата Мане низпъкна с пореден силен рейд отляво, подаде в наказателното поле, но отново не последва удар. В 26-ата „блаугранас“ откриха резултата след първия гол на Луис Суарес в тазгодишното издание на Шампионската лига. Артуро Видал намери Коутиньо отляво, той предостави за Алба, а каталунският бек центрира остро в наказателното поле. Луис Суарес се шмугна между бранителите и изпревари Алисон с шпагат, за да промуши топката в мрежата за 1:0.

В 32-ата Меси издърпа Върджил ван Дайк на тъча и майсторски смени фланга на атаката. Алба подаде за включилия се Коутиньо, който обаче се размина с топката. В 35-ата атаката на ливърпулци отново имаше свръхзвукова скорост.

Салах изведе Мане зад защитата, а африканецът изпусна сам срещу вратаря, шутирайки над гредата.

В 38-ата удар на Салах беше блокиран . Секунди по-късно Джеймс Милнър изстреля топката от 25 метра – покрай гредата. В края на полувремето Коутиньо имаше претенции в наказателното поле на съперника. Повторенията показаха, че Матип не играе с топката, но и не извършва нарушение. Като цяло двата тима изиграха много интензивна първа част, като прийомите на мърсисайдци за светкавични атаки се получаваха до последната фаза.

В 47-ата Салах задържа топката в наказателното поле, тя стигна до свободния Милнър, който стреля от десет метра по диагонала – Тер Стеген плонжира и изби в корнер. В началото на втората част английският тим пресираше здраво в половината на Барселона и каталунците се задъхваха в опитите да изнесат топката.

В 53-тата Салах изстреля кълбото по превъзходен начин от 20 метра.

Тер Стеген обаче показа страхотни умения, плонжира точно до гредата и изби прецизния удар. В 59-ата Ливърпул изгради нова великолепна атака. Вайналдум пропусна топката и я предостави на Милнър, който стреля от 16 метра. Тер Стеген беше заел много точна позиция и успя да улови.

В 60-ата Ернесто Валверде направи дефанзивна смяна: извади Коутиньо и пусна Нелсон Семедо. Сержи Роберто се премести в средата на терена. В 63-тата Меси изведе прекрасно Артуро Видал, който имаше отлични предпоставки за шут, но потърси подаване, което беше пресечено. В 68-ата Меси изведе Суарес с високо подаване, уругваецът овладя на гърди, но в наказателното поле не се справи със съпротивата на Матип.

В 75-ата Барса се възползва от една от малкото си възможности, за да реализира второ попадение.

Меси подаде към Сержи Роберо, той към Луис Суарес, а „деветката“ насочи с коляно към напречната греда. Лео имаше късмета топката да отиде към него, аржентинецът овладя на гърди, стигна почти до голлинията, където насочи за 2:0.
Барселона – Ливърпул+51

Голът вдъхнови домакините и посмути Ливърпул. В 79-ата минута в игра за гостите се появи Фирмино. В 82-ата Меси си изработи нарушение на около 29 метра от голлинията на Алисон. Ла Пулга реализира превъзходен гол от прекия свободен удар, насочвайки силно и много точно около дясната сглобка на вратата на бразилския вратар – 3:0. Това беше юбилейно попадение номер 600 за Лео за каталунския тим и неговият гол от най-далечно разстояние.

Почти веднага след изпълнението на център “червените” имаха отлични два шанса за попадения.

Публиката на “Камп Ноу” не повярва как топката на влезе в мрежата. Първоначалното вратарят беше преодолян и Жерард Пике изби от голлинията, а след това Салах незнайно как не реализира от чиста позизия, нацелвайки греда.

В 91-вата Тер Стеген напусна пределите на вратата си и се наложи Семедо да чисти пред голлинията. В 92-рата гостите се бяха пренесли в половината на Барса и това позволи каталунците да организират вихрена контра трима срещу един.

Меси подаде към Луис Суарес вляво, който не успя да намери продължение в опит да асистира, спечелвайки само корнер.

В последния дъх на двубоя Клоп нареди почти всички да влязат в наказателното поле на Барса, за да скачат при ъглов удар. „Лос кулес“ се възползваха и организираха кинжална контра в седмата добавена минута на двубоя. Дембеле подаде към Меси, той му върна топката около дузпата и тогава френският бързак изуми с непохватен удар от брилянтна позиция. Нямаше време за повече и крайният резултат остана 3:0.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.