Барселона победи с 3:0 Ейбар

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона възвърна преднината си от пет точки на върха след домакинска победа с 3:0 над Ейбар в двубой от 19-ия кръг на Ла Лига. Лионел Меси вкара своето попадение номер 400 в Примера дивисион, реализирайки в 53-ата минута. Луис Суарес вкара другите два гола .

Срещата не беше никак лека до второто попадение на барселонци.

Добрата новина за феновете на каталунците е силното включване на Филипе Коутиньо, който изпъкна с прекрасни отигравания в предни позиции.

Ернесто Валверде заложи на Филипе Коутиньо, пренебрегвайки Усман Дембеле. Лионел Меси и Луис Суарес заеха обичайните си места в атаката. Жерард Пике и Клеман Лангле оформиха централната защитна двойка. Серхи Енрик застана начело на нападението на баските, подкрепян от Фабиан Ореяна, Жоан Жордан и Марк Кукурейя.

Гостите от „Ипуруа“ скочиха смело срещу именития си съперник и често пресираха високо. Вратарят на „блаугранас“ Марк-Андре тер Стеген на няколко пъти се справи с крак въпреки напрежението. Топката неочаквано много се задържаше в половината на „лос кулес“. Каталунците за първи път застрашиха вратата на Асиер Риесго в деветата минута: Меси намери Жорди Алба, който не се справи с контрола върху топката, и изгуби предимството си. Стражът Асиер Риесго беше преодолян, но Педро Бигас изчисти пред голлинията.

В 15-ата Меси се възползва от грешка при изнасянето на топката, но загуби владението на границата на наказателното. В 19-ата Барса откри резултата след великолепно взаимодействие между Коутиньо и Луис Суарес. Двамата осъществиха двойно подаване, бразилецът изведе уругваеца и Лучо насочи към далечния ъгъл, макар тялото му да беше изгубило баланс. Получи се много точен удар и топката влезе до гредата и не се наложи Коутиньо да я отклонява около голлинията – 1:0.

Момчетата на Хосе Луис Мендилибар не се смутаха след гола и продължиха да играят нападателно. Валверде пък използва паузата след гола, за да даде указания на Пике. В 24-ата Лангле застана на пътя на топката при удар на Гонсало Ескаланте. В 28-ата минута Серхи Енрик беше изпуснат в наказателното поле и нанесе удар с глава – опасно покрай близката греда. Минута по-късно Сержи Роберто също се сдоби с възможност с глава и насочи близо до далечната греда.

В 40-ата Жордан центрира много опасно към Енрик в малкото наказателно поле – Лангле се намеси в последния момент с глава. В 43-ата Суарес и Коутиньо отново комбинираха добре, бразилецът получи в наказателното поле, но загуби равновесие. Претенциите за дузпа не бяха не бяха уважени. Като цяло домакините успяха да вземат преднина в едно трудно за тях полувреме.

Баските стартираха нахъсано и втората част, като затрудниха защитата на барселонци. Много бързо обаче гостите се пропукаха и свалиха гарда. В 53-ата минута Коутиньо, Суарес и Меси разиграха на светкавична скорост в наказателното поле, Лео се освободи и стреля по диагонала за 2:0. Това беше попадение номер 400 за Ла Пулга в Примера дивисион.

В 55-ата Луис Суарес получи на четири метра от голлинията, но с глава насочи в тялото на вратаря Риесго. В 58-ата каталунците развиха магична атака. Коутиньо изведе Луис Суарес в наказателното поле, а той хитро подаде назад с пета за Меси, който стреля от пеналта. Вратарят Риесго плонжира и улови. Минута по-късно падна трето попадение във вратата на Ейбар. След бързо изпълнение на тъч Луис Суарес се стрелна в наказателното поле и от малък ъгъл преодоля вратаря – 3:0.

След третото попадение домакините намалиха темпото. Валверде спести силите на Серхио Бускетс, Артур и Сержи Роберто. Тимът от „Ипуруа“ продължи да търси попадение. В 74-ата Тер Стеген парира след опасен удар с глава на Пабло де Бласис. Пет минути по-късно германският страж се справи с остро центриране на Кике.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.