Барселона победи с 2:0 Хетафе

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона записа успех с 2:0 над Хетафе в среща от предпоследния кръг на Примера дивисион. Публиката на “Камп Ноу” посрещна своите любимци, които излязоха без настроение след преживяния ужас в Ливърпул. Артуро Видал и автогол на Мауро Арамбари отбелязаха за каталунския тим. Момчетата на Пепе Бордалас бяха изместени от четвъртото място от Валенсия. Двата тима имат равни точки, но “прилепите” са с по-добри показатели в директните двубои.

Ернесто Валверде постави в състава лидерите на тима Лионел Меси, Жерард Пике, Жорди Алба, Серхио Бускетс и Иван Ракитич и в същото време направи някои промени,

пускайки например резервния вратар Яспер Силесен и Малком в атака. Един от големите грешници Филипе Коутиньо също се появи сред 11-те.

Срещата започна в спокойно темпо, като гостите от „Колисеум Алфонсо Перес“ показваха по-голямо желание за игра. Топката често се движеше в половината на „блаугранас“. В 11-ата минута Хорхе Молина получи чудесна топка на десет метра от голлинията, но я изстреля над гредата.

В 21-вата Меси изведе Алба зад гърба на защитата. Бързакът беше много близо до това да чукне топката покрай вратаря, но стражът Давид Сория се справи. Пет минути по-късно Молина прати кълбото в мрежата на Барса. Флагът на страничния рефер беше вдигнат, а и повторенията показаха явна засада, заради което резултатът остана 0:0.

В 30-ата Серхио Бускетс се засуети и загуби топката като последен в защита. Молина имаше чудесна възможност, ала я пропиля с мощен шут, при който топката облиза далечната греда.

В 36-ата Сержи Роберто върна към дъгата, където Иван Ракитич шутира без подготовка. Ударът му по земя беше отразен от вратаря Сория. Три минути по-късно „синьо-червените“ откриха резултата. Стражът отрази първия шут на Жерард Пике, но при добавката Артуро Видал реализира за 1:0. В 42-рата Малком беше оставен свободен в наказателното поле, овладя топката, ала не намери коридор за изстрел.

В 55-ата Сория отрази след опит на Меси. В 58-ата включилият се Пике върна за Малком, който отблизо не намери пролука и стреля в тялото на вратаря на кастилския тим. В 62-рата Ернесто Валверде извади Иван Ракитич и публиката на „Камп Ноу“ аплодира хърватина.

Имаше съмнения как ще бъде посрещнат той заради пътуването му за празниците в Севиля след кошмара на “Анфийлд”.

В 65-ата Меси получи хубаво подаване от освирквания и днес Коутиньо. Аржентинецът прехвърли вратаря с елегантно копване, но Кабрера спаси от голлинията. Повторенията показаха, че има засада, която беше отсъдена след ситуацията.

В 69-ата Коутиньо напусна терена с травма, заменен от Абел Руис. В 80-ата Саму Сайс центрира отляво и Хорхе Молина успя да нанесе удар с глава – в ръцете на Яспер Силесен. Две минути по-късно Меси се втурна на скорост фронтално и реши да стреля от 22 метра, насочвайки много неточно над гредата. В 88-ата Хорхе Молина нацели греда с глава, като по-скоро имаше засада в ситуацията.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.