Барселона отстъпи водачеството в Примера след равенство 1:1 при гостуването на Валенсия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона отстъпи водачеството в Примера след равенство 1:1 при гостуването на Валенсия . Тимът на Ернесто Валверде регистрира четвърти пореден шампионатен мач без победа и отстъпи първото място на Севиля. Каталунците получиха гол във втората минута, реализиран от Есекиел Гарай. В 23-ата Лионел Меси отбеляза за 1:1. До края „лос кулес“ имаха игрово преимущество, ала не създадоха достатъчно голови положения,

изправени срещу коравия валенсиански тим.
Така преди паузата на националните отбори Севиля е лидер с точка пред Барселона и Атлетико Мадрид и с две пред Реал Мадрид, Еспаньол и Алавес.
Томас Вермален влезе в центъра на защитата до Жерард Пике. Ернесто Валверде отново възложи по-офанзивни функции на Филипе Коутиньо до Лионел Меси и Луис Суарес, подсигурявайки се в средата на терена с Артур. Марселино изненадващо остави на пейката Родриго Морено и заложи в атака на Миши Батшуай и Кевин Гамейро.
Малко повече от минута след началото на двубоя след изпълнение на корнер Вермален допусна фрапантна грешка, а Пике не беше подготвен и неволно продължи топката към далечната греда. Номер 3 на практика асистира с гръб за Есекиел Гарай, който се разписа абсолютно сам пред голлинията – 1:0.
Валенсия продължиха да застрашават сериозно вратата на испанския шампион. В шестата минута Гонсало Гедеш нахлу отдясно и извади за Гамейро в наказателното поле. „Деветката“ запази топката и я подаде към Батшуай, който шутира много опасно покрай гредата. Минута по-късно последва нов изстрел към вратата на Марк-Андре тер Стеген. Жофри Кондогбия завъртя топката от дъгата и сантиметри не му достигнаха.
В 12-ата 50-милионната покупка на валенсианци Гедеш напусна с контузия и в игра се появи Денис Черишев. Секунди по-късно „лос че“ развиха поредна мощна атака отляво. Топката стигна до Батшуай, който шутира от 19 метра – Тер Стеген следеше ситуацията и улови след плонж. Каталунците постепенно се успокоиха и изнесоха играта по-напред. В 19-ата Луис Суарес отне топката в средната зона около тъчлинията и пробва далечен прехвърлящ удар. Вратарят Нето беше излязъл напред, но изпълнението на уругваеца не беше добро.
В 21-ата Артур и Коутиньо разиграха добре в лявата част от наказателното поле, бившият футболист на Ливърпул потърси продължение към дъгата на наказателното поле, топката стигна до Лео Меси, който стреля от 20 метра – в ръцете на Нето. В 22-ата Луис Суарес претендираше за дузпа. Съдията Гонсалес Гонсалес подмина ситуацията, а ВАР също замълча и спорната ситуация остана в миналото.
В 23-ата Меси направи двойно подаване с Луис Суарес, след което последва мощен удар на Лео от 20 метра ниско долу до дясната греда на Нето – 1:1.
След гола „блаугранас“ продължиха да играят по-активно и да търсят пробойни в отбраната на „бяло-черните“. Момчетата на Марселино рядко напускаха половината си с топка в краката. Барса сериозно затегна обръча около наказателното поле на своя опонент.
В 38-ата Гамейро центрира опасно около дузпата, където Черишев стигна топката, но беше блокиран при удара. Последва добавка на Хосе Гая – истинска „ракета“, която профуча покрай гредата с невъобразима скорост. В края на полувремето съставът на Валверде обикаляше около наказателното поле на затворения си противник, но не стигна до нов опасен удар.
В 47-ата Черишев стреля много атрактивно с външен фалц от дъгата и Тер Стеген изгледа как топката премина много опасно покрай дясната сглобка. В 50-ата Коутиньо пусна топката между краката на Кристиано Пичини и отправи фалцов удар, който не затрудни Нето. В 55-ата Меси, Суарес и Алба разиграха много добре в наказателното поле, а атаката завърши със силен удар на Меси от малък ъгъл, при който вратарят задържа топката в ръцете си.
В 58-ата Коутиньо отне топката от краката на Дани Парехо, капитанът на домакините задържа бразилеца за фланелката, а при опита си да се измъкне Филипе удари съперника си с ръка през лицето. Съдията Гонсалес Гонсалес показа жълти картони и на двамата. В 61-ата пресата на „прилепите“ им позволиха да отнемат топката и да организират опасна атака – приключила с удар покрай гредата на Гамейро.
Барселонци владееха топката, но много трудно стигаха до вратата на Нето. В средата на полувремето Марселоно извади Гамейро и пусна испанския национал Родриго. В 72-ата Меси получи възможност да шутира от пряк свободен удар, макар и малко по-далеч от любимата му позиция. Аржентинецът вложи сила в изпълнението и прати топката над гредата. В 75-ата „лос кулес“ изградиха приказна акция: Луис Суарес намери Меси, който технично изведе Коутиньо и точно преди бразилецът да стреля на осем метра от голлинията и Хосе Гая успя да отнеме.
В 78-ата Луис Суарес поиска дузпа, претендирайки, че е изблъскан в гръб. В 80-ата Серхио Бускетс подаде към Меси, той овладя на гърди и стреля покрай близката греда в аут. Едва в 84-ата Валверде извърши първата си смяна: Усман Дембеле за Коутиньо. В 87-ата Меси набра скорост и тръгна към наказателното поле, където беше спрян от Гарай. До края „синьо-червените“ буквално обикаляха около вратата на своя противник без успех.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.