Барселона направи 4:4 при гостуването си на Виляреал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона направи 4:4 при гостуването си на Виляреал в среща от междинния 30-и кръг на Ла Лига. Гостите от „Камп Ноу“ водеха с две попадения след малко повече от четвърт час игра, отбелязани от Филипе Коутиньо и Малком . В 23-ата Самуел Чъкуезе намали и това даде начало на много положения пред вратата на Барса. Карл Токо Екамби , Висенте Ибора и Карлос Бака зарадваха феновете на валенсианци, които се виждаха победители при 4:2. В 90-ата Лионел Меси се разписа от пряк свободен удар, а в добавеното време до края Луис Суарес отбеляза за крайното 4:4.

Ернесто Валверде реши да запази Меси,

оставяйки го на скамейката. Малком получи шанс в титулярната нападателна тройка до Суарес и Филипе Коутиньо. Жерард Пике не започна сред 11-те за първи път от началото на сезона в Примера. Хави Кайеха разположи схема с петима бранители и единствен нападател в лицето на Карл Токо Екамби.

Двубоят започна с груба грешка на „жълтите“, довела до контра за каталунците. Екамби подаде към Коутиньо за много остра акция на „лос кулес“. Бразилецът намери Луис Суарес, който реши да стреля към близкия ъгъл, където вратарят Серхио Асенхо беше позициониран точно. В седмата Марк-Андре тер Стеген изби над гредата след много опасен удар с глава на Висенте Ибора при корнер.

В деветата Юмтити подаде прекалено леко за Клеман Лангле, Саму Чъкуезе напредна, навлезе в наказателното поле и стреля. Германският страж на барселонци отново се прояви с брилянтно спасяване, благодарение добрия избор на позиция и чудесната реакция с лявата ръка.

В рамките на четири минути между 12-ата и 16-ата, „блаугранас“ нанесоха два удара за 0:2.

В 12-ата Малком се измъкна на ръба на засадата, напредна по левия фланг и подаде за Коутиньо, който вкара на празна врата. В 16-ата Артуро Видал центрира отдясно, а отбраната на „подводницата“ действа безобразно, оставяйки Малком да играе с глава на втора греда. Той насочи елегантно по диагонала за второто попадение в двубоя.

В 19-ата момчетата на Валверде пропуснаха да реализират за трети път. Домакините отново бяха атакувани на контри. Коутиньо и Суарес бяха единствени в нападението на гостите от „Камп Ноу“, но това беше достатъчно за кристално голово положение. Лучо намери своя бразилски съотборник, който сам срещу вратаря копна топката и тя намери дясната греда на вратата на Асенхо.

В 21-ата защитата на валенсианци отново не се ориентира добре и имаше късмет, че не последва точен удар след разбъркване в наказателното поле. В 23-ата каталунците бяха наказани с вертикална атака с няколко подавания. Чъкуезе беше изведен, Жорди Алба не успя да го блокира и последва удар към левия ъгъл. Топката се отклони от гредата, но нападателят на Виляреал имаше късмет тя да се върне при него и при втория опит не сбърка – 1:2.

В рамките 32-ата минута за 20 секунди домакините имаха две възможности за гол. Първо Токо Екамби подаде ниско към първата греда, където Лангле и Тер Стеген не успяха да играят с токата, тя премина покрай тях, но Алба поправи грешката им и изби. След това се получи карамбол в наказателното поле, като Лангле през цялото време лежеше и искаше лекарска помощ.

В 40-ата Малком загуби топката, а отбраната на Барса подцени вертикално подаване. Тер Стеген видя, че няма да стигне до топката и покри близкия ъгъл, протегна крак и изби. В 44-ата Санти Касорла получи чудесна възможност за изравняване от 19-метров наказателен удар. Санти избра удар по земята и топката се спря в стената. В третата добавена минута на полувремето Суарес стреля от пряк свободен удар от около 23 метра – Асенхо се разтегна и изби. Като цяло Барса изпусна центъра на терена през това полувреме, а домакините създадоха немалко положения за поне още един гол.

В 49-ата „жълтите“ успяха да изравнят по доста щастлив начин.

Токо Екамби напредна отдясно и при опита си за центриране вкара топката директно във вратата. Тер Стеген не очакваше такова насочване и „замръзна“, виждайки топката как влиза по странен начин – 2:2. В 55-ата Алба асистира по брилянтен начин на Суарес, уругваецът напредна, но нямаше ясна идея дали да подава или да стреля и се заби в защитник.

В 61-ата Лионел Меси се появи на терена, заменяйки статичния след първите 20-ина минути Коутиньо. Минута по-късно домакините реализираха трето попадение. Ибора се измъкна от засадата и технично търкулна покрай Тер Стеген за 3:2. Две минути по-късно Меси изведе Малком, който свали за Луис Суарес и последва силен удар на уругваеца – малко над гредата.

Виляреалци действаха с изритани напред топки и това им носеше много острота в атака. В 68-ата Серхио Бускетс сбърка и даде начало на вихрена контра. Екамби излъга Лангле и стреля от 18 метра – Тер Стеген успя да чукне топката в напречната греда.

В 80-ата защитната двойка Юмтити – Лангле отново се пропука безобразно и остави голям коридор за резервата Карлос Бака. Колумбиецът напредна, финтира вратаря и реализира за 4:2. Грешката безспорно беше на неориентирания днес Юмтити. В 86-ата Алваро Гонсалес получи втори жълт картон след грубо влизане в краката на Луис Суарес.

В 90-ата минута каталунците получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар от много удобна позиция. Меси реализира с много добре насочен удар към дясната сглобка на Асенхо – топката се отби от страничната греда и премина голлинията. В третата добавена минута „лос кулес“ изпълниха корнер, кълбото не беше изчистено добре и Луис Суарес мушна страхотен гол с отсечен удар от 15 метра в непокрития близък ъгъл, регистрирайки крайното 4:4.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.