Барселона надви с 1:0 като гост Манчестър Юнайтед

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона надви с 1:0 като гост Манчестър Юнайтед в първи дуел от 1/4-финалите в Шампионската лига. В 12-ата минута Люк Шоу си отбеляза автогол и до края ново попадение на падна. В големи периоди от срещата „червените дяволи“ диктуваха темпото и бяха по агресивни, но в крайна сметка не отправиха нито един точен удар .

Ернесто Валверде направи само една промяна от мача с Атлетико Мадрид – Нелсон Семедо се появи вместо Сержи Роберто. Лионел Меси, Луис Суарес и Филипе Коутиньо оформиха нападателното трио на каталунския тим. Оле Гунар Солскяер подреди 5-3-2, включвайки в предни позиции

Ромелу Лукаку и Маркъс Рашфорд.

Първата опасност се появи пред вратата на Марк-Андре тер Стеген. В четвъртата минута Серхио Бускетс закъсня и фаулира Диого Далот. Рашфорд шутира от статичното положение от около 25 метра – встрани от вратата. В осмата Тер Стеген излезе пред своето наказателно поле, пресичайки остра извеждаща топка към Рашфорд. Повторенията не разсеяха съмнения за засада, които биха се изяснили от ВАР при евентуално развитие на атаката.

В 12-ата гостите от „Камп Ноу“ вкараха топката в мрежата след първата си по-добра атака. Суарес беше в пасивна засада, Меси изскочи от задна позиция и центрира към уругваеца, който насочи с глава към мрежата, топката се отклони леко от Люк Шоу и влезе в мрежата. Първоначално страничният рефер беше вдигнал засада, но след консултация с ВАР съдията правилно зачете попадението – 0:1. Официалната статистика го записа като автогол.

Последваха две грешки в рамките на няколко минути от страна на Серхио Бускетс и Жорди Алба.

При едната 25-метровото нарушение не донесе заплаха, а при другата домакините сгрешиха при далечното подаване при контраатака. „Червените дяволи“ никак не се притесниха от допуснатия гол и се активизираха, предизвиквайки грешки от своя опонент.

В 28-ата Крис Смолинг отнесе Лео Меси в спор за висока топка, съдията Роки не видя нарушение на правилата и няколко секунди по-късно Мактоминей падна в наказателното поле с искане за дузпа. Арбитърът прецени, че няма нарушение на Жерард Пике и повторенията показаха това. Меси трябваше да напусне временно терена с кръв от носа и от левия клепач. След кратка медицинска намеса Лео се завърна на игрището.

В 36-ата Смолинг не се справи с високо подаване, Луис Суарес овладя в наказателното поле и върна назад към Коутиньо.

Бразилецът нанесе силен и остър удар от 16 метра – Давид де Хеа се справи с крак, отразявайки опасния шут. В 41-ата Диого Далот беше непокрит и стреля от подобен ъгъл, от който падна голът на Барса. Този път топката премина покрай далечната греда. В 45-ата Коутиньо много атрактивно подаде за Суарес, чийто мигновен удар не беше точен.

В 49-ата минута Серхио Бускетс спря топката с ръка на ръба на наказателното поле. Това остана скрито за очите на съдията. Не последва и сигнал за ВАР, тъй като ситуацията се разви извън наказателното поле. Халфът обаче имаше жълт картон и това също можеше да е основание за преглеждане на положението. В 52-ата защитата на „лос кулес“ отново не действа концентрирано.

Рашфорд беше свободен, но ала ударът му от въздуха не се получи.

В 65-ата минута Нелсон Семедо изведе брилянтно Луис Суарес, който сам серщу вратаря реши да стреля без колебание, но го направи покрай близката греда. След това положение Валверде напрaви двойна смяна, вадейки Коутиньо и Артур. Минута по-късно Алба шутира силно от малък ъгъл – Де Хеа беше уплътнил добре ъгъла и не допусна изненада.

Каталунците овладяха средата на терена, а момчетата на Солскяер сякаш се поумориха. В 83-ата Меси получи шанс за гол от опасен пряк свободен удар. Той прокара топката под стената, но тя намали скоростта си и тя не беше сложна за испанския вратар на британците.
В крайна сметка Барселона се поздрави с ценна и престижна победа.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.