Барселона – Лион сряда 13 Март bet365 шл

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Барселона – Лион ще се проведе на 13 Март (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Барселона се отправи към Франция миналия месец като тежък фаворит срещу Лион, който мнозина изглежда бяха подценили. Френската страна се справи много по-добре, отколкото мнозина очакваха, задържайки каталунските гиганти до нулево равенство.

Коефициентът за победа на Барселона е 1.25Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00. Коефициентът за победа на Олимпик Лион е 12.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барселона – Лион: Двубой Статистика

Барселона нямат загуба в последните си 11 мача.
Резултат от първият мач: Лион – Барселона 0-0.
Барселона са в победна серия от 4 мача.

Барселона – Лион: Прогноза

Едно нещо, в което Лион може да бъде достатъчно уверен, е способността им да вкарат гол. Барселона допуснаха в пет от последните си шест домакински мача във всички състезания и въпреки скорошния спад на Лион, те все пак са отбелязали в 14 от последните си 16 гостувания.

Френските посетители вкараха във всички, с изключение на еди от мачове от Шампионската лига и през този сезон. Включително и шест гола в трите си мача. Подкрепяме и двата отбора да отбележат в срещата. В края на краищата очакваме превъзходството на домакините, така че ние също избираме победа с 3:1 за Барселона. .bet-bg.com

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com