Барселона и Борусия Дортмунд завършиха 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона направи трети пореден слаб мач извън „Камп Ноу“, но поне не загуби срещу Борусия (Дортмунд) – 0:0. Това беше двубой от първия кръг в груповата фаза на Шампионската лига, който ще се запомни с блестящите спасявания на вратаря на каталунците Марк-Андре тер Стеген. В дните на разгорещена дискусия с Мануел Нойер и Йоахим Льов за това дали трябва да пази на Бундестима той спаси дузпа и половин дузина чисти положения. Веднъж и гредата му помогна през второто полувреме.

Добрата новина за Кан Барса е завръщането

на Лионел Меси, който записа около половин час.

Капитанът на Борусия Марко Ройс пропусна наказателния удар в 57-ата минута, а освен това провали още куп атаки с неточния си изстрел.

Титуляр за Барса беше е 16-годишният Ансу Фати, който през последните седмици прикова вниманието в Испания. Тъмнокожият нападател постави нов рекорд за най-млад дебютант (16 г. 351 дни) на “блаугранас” в турнира. Фати действаше в атака с Антоан Гризман и Луис Суарес. Влизането сред стартовите 11 на последния беше единствената рокада в състава в сравнение с този, с който Барса започна срещу Валенсия през уикенда.

Само една промяна имаше и в състава на Борусия от този, който излезе срещу Байер (Леверкузен) в събота. Торган Азар замени Юлиан Брант на лявото крило. Джейдън Санчо, Марко Ройс и бившият нападател на каталунците Пако Алкасер допълваха офанзивната линия на домакините.

Антоан Гризман заигра като ляво крило в началото, а Фати зае позиция вдясно.

Домакините обаче организираха първата опасност. В 4-ата минута Санчо центрира към Алкасер и испанецът за малко се размина с топката.

Противно на очакванията, в началните минути „жълто-черните“ владееха повече кълбото, докато каталунците действаха по-прибрано. Това обаче се промени след 11-ата минута.

В 12-ата Гризман и Суарес направиха двоен пас, след което французинът стреля, но топката беше избита.

Първото най-чисто положение се откри пред Марко Ройс в 25-ата минута, когато той излезе сам срещу Марк-Андре тер Стеген, но вратарят спаси.

Три по-късно капитанът на Борусия центрира заучено към Матс Хумелс, но неговият изстрел с глава не беше опасен.

Наставникът на Барса Ернесто Валверде не беше доволен от играта на своя отбор, защото в 34-ата минута извика край тъчлинията капитана Серхио Бускетс и започна гневно да му обяснява нещо.

Две минути по-късно пред Фати се откри шанс да отбележи, след като Роман Бюрки не беше на вратата си, но футболист на вестфалци изби.

В 39-ата Клеман Лангле загуби топката пред наказателното поле, но след това Санчо не уцели вратата.

Секунди след това Жорди Алба напусна заради болежки и на негово място се появи Серджи Роберто.

Втората част започна със „златен“ шанс пред Луис Суарес, който в 47-ата минута пробва да надхитри Бюрки с удар в близкия му ъгъл, но швейцарецът парира.

В 57-ата Санчо спечели дузпа за Борусия, след като Нелсон Семедо го настъпа в наказателното поле.

Тер Стеген обаче хвана посоката на удара на Марко Ройс и отрази. От повторенията обаче се видя, че вратарят нарушава правилата, тъй като при удара беше и с двата си крака пред голлинията. От ВАР обаче не сигнализираха на главния арбитър.

В 59-ата на терена се появи Меси, който смени Фати. По същото време и Иван Ракитич зае мястото на Бускетс.

Ройс получи нова възможност да реализира в 65-ата минута, но пак не успя да порази мрежата – този път с глава.
Това вече бяха силните минути на Дортмунд. В 71-вата Алкасер не засече точно от по-малко от два метра при поредния пропуск.

Напълно в духа на този етап от двубоя Ройс пак се издъни в най-важния момент. В 75-ата той стреля високо. В 77-ата пък Юлиан Брант разтресе напречната греда на испанците. След още няколко секунди капитанът на Борусия пак не намери начин да промуши кълбото зад Тер Стеген.

В последните 7-8 минути Барса притисна германците, но не създаде нито една опасност.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.