Байер Леверкузен победи с 3:2 Унион Берлин

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байер Леверкузен постигна трудна победа с 3:2 като гост над Унион Берлин в среща от 22-ия кръг на Бундеслигата.

Головете отбелязаха Кристиан Генгнер в седмата и Мариус Бюлтер в 87-ата за домакините . За гостите се разписаха Кай Хаверц в 22-ата, Муса Диаби в 83-атра и Карим Белараби в 90-ата.

Още във втората минута Мариус Бюлтер бе изведен на отлична позиция от Робърт Андрих на границата на наказателното поле, но ударът му премина встрани на вратата.

Cамо пет минути по-късно отлично центриране

на Юнус Мали отляво бе посрещнато от Кристиан Гентер около дъгата и с много силен и точен удар не остави никакви шансове на Лукас Храдецки за 1:0.

22-ата минута Кай Хаверц успя да възстанови равенството след доста странен гол. Топката бе силно изритана в предни позиции от един от централните защитници на “аспирините” . Tам високата топка бе спечелена от Ларс Бендер, който надскочи Невен Суботич и я прати към Кай Хаверц . Той пък успя да прехвърли излезлия да пресича паса страж на домакините за 1:1.

В 75-ата минута отново отлично центриране от левия фланг предизвика объркване в наказателното поле на гостите . Tопката все пак попадна в Юнус Мали, той подаде на Робърт Андрих в отлична позиция, но ударът му премина на голямо разстояние от вратата на Храдецки.

Гостите достигнаха до второто си попадение в 83-ата минута . Tопката бе пратена от левия фланг към Кевин Воланд пред дъгата на наказателното поле . Играчът на “аспирините” реагира светкавично и с блестяща асистенция изведе резервата Муса Диаби сам срещу Рафал Гикиевич и нападателя не сгреши.

Четири минути по-късно домакините отново възстановиха равенството след прекрасно попадение на Мариус Бюлтер .

Той бе изведен от Себастиан Полтер от лявата страна на нападението . Hавлезе в наказателното поле и с прецизен удар в обратния ъгъл не остави шансове на вратаря на гостите.

В последната минута на редовното време играчите на Байер Леверкузен изпуснаха отлична възможност да поведат. Белараби се озова свободен на левия фланг и центрира, но там играч на Байер се размина с топката.

Само две минути по-късно Белараби нахлу в наказателното поле .  Размени двойно подаване с Чарлс Арангис, след което от малък ъгъл успя да прати топката в близкия ъгъл на Гикиевич, който очакваше центриране и не бе подготвена да реагира. Така Леверкузен измъкна победата в добавеното време и добави нови три точки към своя актив в борбата за място в Шампионската лига.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.