Байер Леверкузен победи с 2:1 Байерн Мюнхен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байер Леверкузен ликува с първата си победа като гост на Байерн (Мюнхен) в Бундеслигата от седем години насам. „Аспирините“ спечелиха с 2:1 на „Алианц Арена“, нанасяйки на шампионите трето поражение от началото на сезона в германския елит.

В самото начало домакините очаквано бяха по-активни .  Имаха две добри възможности – първо Кимих центрира опасно от фаул, но Мартинес не успя да насочи топката с глава в 6-ата минута .  Три по-късно Гнабри обработи хубав пас на Алаба, но стреля в гредата на пазената от Храдецки врата.

Гостите от Левркузен откриха резултата минута по-късно . Леон Бейли оползотвори чудесен пас от центъра на терена на Кевин Фоланд .  Cлед това прати топката в долния десен ъгъл на Нойер за 1:0 .  В редиците на Байер се появи импулс, в следствие на който играчите на Петер Бос се задържаха по-трайно в противниковата половина.

В 18-ата минута Мюлер имаше изключителна възможност .  Гнабри привлече както Храдецки, така и Свен Бендер към себе си, отклонявайки топката към Мюлер. Той обаче не я отигра достатъчно бързо и Та я отне буквално от върха на обувката му. Перишич разтресе напречната греда в 22-ата минута, но разочарованието му бе допълнено и от вдигнат флаг за засада.

Серж Гнабри продължи да бъде най-активен в атаката на мюнхенския клуб .  Cлед малко повече от половин час футбол шутира силно от границата на наказателното поле, ала извън очертанията на вратата .  Томас Мюлер грабна първото си попадение за сезона в 34-ата минута .  Tова се случи от сходна с тази на Гнабри ситуация.

30-годишният футболист стреля, а топката се отби в крака на Бендер, за да се оплете в мрежата – 1:1.

В 35-ата минута Леверкузен разгърна нова светкавична атака  . Фоланд намери Бейли на левия фланг, а той от своя страна проби към средата и отбеляза втория си гол, този път в левия ъгъл на Нойер за 2:1.

Гнабри предпочете да комбинира със съотборник при ситуация, в която трима играчи на шампионите бяха сами срещу противниковия вратар в 45-ата минута. Германският национал отклони вляво към Перишич, който обаче не реагира достатъчно бързо и до изравнителен гол не се стигна. За последно Байер имаше преднина срещу Байерн на почивката на 28 октомври 2012 година, когато триумфира като гост с 2:1.

Първата опасност след подновяването на играта бе на сметката на Байер и отново дойде след контраатака. Диаби надбяга Дейвис в 51-ата минута и комбинира с Амири, който шутира, но топката попадна в обсега на Нойер и той спаси. В 55-ата минута Левандовски имаше шанс да отбележи, като негов удар се яви като завършек на добра отборна акция на баварците, но топката премина на минимално разстояние от дясната греда. Натискът на Байерн се засили и в 58-ата минута Перишич не успя да вкара след балонно центриране на Павар .

  В следващите две минути Храдецки бе основно действащо лице, спасявайки последователно удари на Левандовски.

Дори и без Бейли, който напусна заради контузия в 63-ата минута, футболистите на Леверкузен продължиха да създават опасности чрез контраатаки по фланговете. Поредният добър шанс бе на сметката на Диаби, но той не успя да преодолее Нойер в 65-ата минута.

Гол на Амири бе отменен правилно заради засада в 68-ата минута, а Ханзи Флик направи две смени, изваждайки от игра Мюлер и Перишич, като заложи на Филипе Коутиньо и Кингсли Коман на техните места. Горетцка надскочи всички в наказатлното поле в 76-ата минута и стреля с глава, за да уцели гредата след центриране от ъглов удар.

Жонатан Та бе изгонен с директен червен картон в 81-ата минута, след като на пръв поглед събори откъсващия се сам срещу вратаря Филипе Коутиньо, но от повторенията не си пролича ясно дали между двамата наистина имаше контакт.

Левандовски стреля от последавалия свободен удар, но не затрудни Храдецки от около 20 метра дистанция.

Pазбъркване в наказателното поле на гостите завърши с нова греда .  Cлед   секудни преди това съдията даде шестминутно продължение, в което обаче повече голове нямаше и победата на Байер бе факт.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.