Байер Леверкузен – Краснодар 21 Февруари bet365 eu

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Байер Леверкузен – Краснодар ще се проведе на 21 Февруари (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Краснодар остана на нулево равенство в първия мач от срещата им с германския Байер Леверкузен.

Коефициентът за победа на Байер Леверкузен 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Краснодар 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Байер Леверкузен – Краснодар: Двубой Статистика

Бате Борисов нямат загуба в последните си 6 мача.
Резултат от първият мач: Бате Борисов – Арсенал 1-0.
Бате Борисов са в победна серия от 3 мача.

Байер Леверкузен – Краснодар: Прогноза

През първата половина на сезона в Краснодар се проведе силна кампания във Висшата лига. Те са само на една точка от маниаците в класацията Zenit след 21 кръга в състезанието. Тяхната вътрешна кампания няма да продължи до края на февруари, което може да бъде пречка пред пътуването до Леверкузен.

Отборът, воден от Мурад Муасев, като цяло донесе силни отбранителни усилия както у дома, така и по пътя досега през сезона. Краснодар разреши само седем гола в осемте гостувания в руската Премиършип. Те се класираха на второ място в предизвикателната група на Лига Европа със Севиля и Стандарт Лиеж.

Движейки се напред, Краснодар имаше серия от силни тестове в средата на сезона, където те задържаха три празни мрежи с победи над Нова Англия, Малмьо и Локомотив Москва.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com