Байер (Леверкузен) измъкна трудна победа с 2:0 срещу Щутгарт

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байер (Леверкузен) измъкна трудна победа с 2:0 срещу Щутгарт в среща от 12-ия кръг на Бундеслигата.
Мачът започна със спорна ситуация още в първата минута. Гостите претендираха за дузпа, но дори и след намесата на ВАР съдията не отсъди такава.
В 15-ата минута реферът Роберт Шрьодер даде дузпа в полза на домакините за игра

с ръка на Емилиано Инсуа, но и тук ВАР имаше важна намеса и показа, че нарушението е извън наказателното поле и дузпата бе променена на пряк-свободен удар.
В същото време Байер доминираше, но положенията пред вратата на Рон-Роберт Цийлер не бяха особено сериозни.
Втората част бе малко по-интересна. В 56-ата минута изстрел от фаул на Чарлес Арангис мина опасно близо до гредата. След това в 60-ата минута след хубава контраатака Карим Белараби изведе Кевин Фоланд на голова позиция, но той не успя да уцели празната врата.
В 76-ата минута Фоланд все пак се реваншира. При едно разиграване след корнер топката бе центрирана към далечната греда и там нападателят се извиси и с глава я заби във вратата за 1:0. В 83-ата минута Фоланд заби и втори гол, завършвайки хубава контраатака с мощен шут от границата на пеналта.
В добавеното време Леверкузен вкара и трети гол, който обаче бе отменен заради засада.
Така Байер измъкна победата и с актив от 14 точки излезе на 10-ата позиция. Щутгарт пък остава на дъното с 8 спечелени точки.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.