Байерн (Мюнхен) се наложи с 3:1 над Байер (Леверкузен)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Стартът на втория полусезон в Бундеслигата започна с победа на лидера Байерн (Мюнхен) на един от най-негостоприемните за баварците стадиони. Срещу Байер (Леверкузен) отборът на Юп Хайнкес се наложи с 3:1, но имаше и трудни мигове след почивката.

Хавиер Мартинес и Франк Рибери осигуриха добър аванс на гранда от Мюнхен, а Кевин Фоланд намали в 70-ата минута, след което „аспирините“ можеха дори да изравнят. В края обаче домакините се умориха, а ювелирно изпълнение на Хамес Родригес от фаул сложи точка на спора.

За Байерн това е първа победа на „БайАрена“ от 2013 година. В следващите си три мача като гост на бившия тим на Димитър Бербатов рекордьорът по титли на Германия не спечели нито веднъж и не успя да вкара гол.
Баварците вече имат аванс от 14 точки пред втория Шалке 04, а Байер остана на 4-о място, но допусна първа домакинска загуба през сезона и прекъсна серията си от 12 мача без поражение в Бундеслигата.

Големите отсъстващи в състава на Юп Хайнкес бяха контузените Мануел Нойер и Роберт Левандовски, както и Матс Хумелс, който стана баща и също пропуска мача.
На вратата бе Свен Улрайх, а четиримата бранители пред него бяха Рафиня, Жером Боатенг, Никлас Зюле и Дейвид Алаба. Хавиер Мартинес, Артуро Видал и Хамес Родригес оформиха триото в средата на терена, ветераните Ариен Робен и Франк Рибери атакуваха по крилата, а на върха на атаката бе Томас Мюлер. Новото попълнение Сандро Вагнер направи повторен дебют след почивката.

Наставникът на Байер Хайко Херлих заложи на схема с трима бранители в лицето на Жонатан Та, Свен Бендер и Вендел. Кевин Фоланд бе изнесен в най-предни позиции, а малко зад него действаха Кай Хавертц и Юлиан Брант. Бързите Карим Белараби и Леон Бейли бяха на двата фланга.
Двубоят започна според очакванията и Байерн търсеше пролуки в защитата на „аспирините“ с продължителни разигравания. Такива нямаше, а пресата на домакините беше насърчавана от публиката на „БайАрена“.

В 4-ата минута Робен се откъсна отдясно, преодоля Та и подаде на свободния Рибери. Французинът се забави с удара и Белараби самоотвержено го блокира, преди Видал да извърши нарушение. Постепенно Леверкузен изравни играта и опита няколко атаки, но без да стигне до изстрел към вратата на Улрайх. В 16-ата минута Видал реши да изненада Бернд Лено от много малък ъгъл. Германският национал обаче реагира добре и изби в корнер. В ответната атака дойде и най-чистото положение за Леверкузен до почивката. Доминик Коор се извиси и отправи удар с глава, но топката мина покрай гредата.
В средата на полувремето Лено само изгледа как Хамес шутира мощно от границата на наказателното поле, но и в тази ситуация гол нямаше. Байерн обаче поведе в 32-ата минута. След центриране от корнер Артуро Видал отклони топката, защитник на домакините не я изчисти и Хави Мартинес отблизо разстреля Лено.

В минутите до края на полувремето съставът на Хайнкес изцяло контролираше случващото се на терена. Хамес беше много уверен в отиграванията си, а Видал и Мартинес бързо осуетяваха опитите на домакините за организиране на опасни атаки.
Леверкузен определено изглеждаше по-добре след подновяването на играта. Бейли се активизира, а до Кевин Фоланд достигаха повече топки. В 54-ата минута силен шут на Брант рикошира, но кълбото излезе в аут. Секунди по-късно Бейли с лекота елиминира Зюле и технично прехвърли Улрайх, но за късмет на Байерн топката „кацна“ върху напречната греда.

Баварците реагираха и Мюлер беше близо до гола. Капитанът на гостите нанесе нелош удар, но и той не попадна в очертанията на вратата. В 59-ата минута Хамес подаде на Рибери, той преодоля съперников бранител и намери близкия ъгъл на вратата за 0:2.
Изненадващо, второто попадение не успокои мюнхенци, които започнаха да грешат все по-често. В игра за Байер се появиха Бенямин Хенрикс и Лукас Аларио, които допринесоха за това офанзивните действия на тима да станат значително по-интересни. В 70-ата минута Фоланд стреля и рикошет в крака на Зюле заблуди Улрайх, който нямаше какво да стори. Интригата се върна, а домакините усетиха, че имат всички шансове да се спасят от първо поражение на своя стадион през сезона.

В 76-ата минута една от малкото грешки на Хави Мартинес можеше да струва скъпо на Байерн. Загубената топка в средата на терена сложи началото на отлична контра, но този път Фоланд се забави и Боатенг му попречи да изравни.
Шанс имаше и пред резервата Лукас Аларио, който отправи много майсторски удар в далечния ъгъл, но топката мина малко над гредата.

Десетина минути преди края в игра за Байерн влезе Сандро Вагнер, който дойде тази зима от Хофенхайм. Това беше повторен дебют за нападателя с екипа на баварците след 10 години.

Въпреки огромното си желание, футболистите на Херлих изчерпаха физическите си сили и последните минути бяха по-спокойни за Байерн. Нещо повече – в края на редовното време Хамес Родригес си спечели нарушение пред наказателното поле, а последвалото му изпълнение не остави никакъв шанс на Лено – 3:1 и 3 точки за баварската машина.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.