Байерн Мюнхен победи с 5:1 Борусия Мьонхенгладбах

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) разби Борусия (Мьонхенгладбах) с 5:1 в мач от 24-ия кръг.

Баварците изнесоха лекция на Гладбах и се реваншираха за загубата с 0:3 от този съперник у дома през есента. До 11-ата минута Байерн вече водеше с 2:0 след голове на Хавиер Мартинес и Томас Мюлер . Гостите направиха и три 100-процентови пропуска, след което домакините най-накрая се съвзеха и върнаха едното попадение чрез Ларс Щиндъл . До изненада обаче не се стигна, защото веднага след почивката

Роберт Левандовски вкара за 3:1, а след това се разпира и Серж Гнабри . В последните секунди Левандовски оформи крайния резултат от дузпа.

Борусия (Мьонхенгладбах) пък записа трета поредна домакинска загуба  и вече сдаде третото място за сметка на РБ (Лайпциг).

Нико Ковач направи някои промени, като след четири срещи пауза върна Томас Мюлер в стартовите 11. Вдигналият скандал на треньора Рафиня получи шанс да се докаже на левия бек при отсъствието на Дейвид Алаба. Жером Боатенг пък пак беше предпочетен пред лекувалия заболяване Матс Хумелс.

Мюнхенци не загубиха нито миг и веднага тръгнаха да печелят срещата. Още в 33-ата секунда Роберт Левандовски пропусна да вкара, след като излезе сам срещу вратаря. Ян Зомер обаче спаси шута му. Все пак от последвалия корнер Хави Мартинес засече с глава и Байерн поведе с 1:0.

В 11-ата минута Байерн удвои аванса си . Серж Гнабри намери Мюлер и след добавка германецът вдигна победоносно ръце – 2:0.

След още 11 минути баварците можеха да откажат съперника . Зомер пак отрази изстрела на Левандовски в ситуация едно на едно.

След нови 11 минути Гнабри излезе на позиция за гол, но и този път стражът на Борусия показа майсторство и спаси.
Тези пропуски нямаше как да не бъдат наказани и в 37-ата Щиндъл върна шансовете на Гладбах с гол за 1:2. Това беше и всичко най-интересно за първата част.

Второто полувреме започна с нов сериозен пропуск на шампионите – този път дело на Хамес Родригес. Но както беше и през първата част, само секунди след това Байерн все пак стигна до гол. В 47-ата минута Хамес намери Левандовски, който показа завиден контрол върху топката и прониза Зомер за 3:1.

„Жребчетата“ на Дитер Хекинг можеха да съкратят изоставането си в 52-ата минута, когато Оскар Венд отправи мощен шут с левия крак, който едва ли щеше да даде шанс на Мануел Нойер, ако беше попаднал в очертанията на вратата му.

Домакините заиграха по-смело, но и футболистите на Ковач нарочно ги оставиха по-често да владеят топката с идеята да ги довършат на контраатака.

В 67-ата минута появилият се от пейката Денис Закария изпробва плонжа на Нойер, но вратарят беше на мястото си.
Шест минути по-късно същият Закария се прояви и пред другата врата, където спаси сигурен гол след изстрел на Левандовски.

В 75-ата минута баварците реализираха четвъртото си попадение. Левандовски пропусна на два пъти от упор, но след това Гнабри поправи грешката му.

След това Нико Ковач сътвори мечтата на юношата Ву Юн Чеон да дебютира за Байерн в Бундеслигата. Корейският флангови футболист записа няколко минути и дори подаде към Кимих, който спечели дузпа в добавеното време.
Левандовски я реализира, с което се изравни с Клаудио Писаро в листата на чуждестранните реализатори в Бундеслигата с по 195 попадения.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.