Байерн (Мюнхен) победи с 5:0 Борусия (Дортмунд)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) отнесe Борусия (Дортмунд) с 5:0 шест кръга преди края на сезона в Бундеслигата и си върнаха преднината на върха – в случая с 1 точка.

Баварците премазаха съперника с четири гола още през първото полувреме, а след това доиграха мача на спокойствие. Двама от героите от последната титла на Дортмунд от 2012-а година – Матс Хумелс и Роберт Левандовски, вкараха първите две попадения . След това точни бяха Хавиер Мартинес и Серж Гнабри . Минута преди края на редовното време Лева вкара още веднъж.

Вестфалци влязоха в двубоя с аванс от 2 пункта  . На терена се видя, че нямат с какво да се противопоставят. Двата тима си размениха и по една греда, а вратарят на гостите Роман Бюрки направи куп спасявания, за да не стане разликата още по-голяма.

Нико Ковач се отказа от Хамес Родригес в стартовия състав, а вместо него заложи на Томас Мюлер, а по крилата нападаха младите Серж Гнабри и Кингсли Коман.

Леон Горетцка също не попадна сред 11-те за сметка на Хавиер Мартинес, който действаше в средата заедно с Тиаго Алкантара. От първата минута започнаха възстановените от контузии Мануел Нойер и Дейвид Алаба.

Изненадата в редиците на Борусия беше оставянето на Марио Гьотце на пейката.

Вместо него като централен нападател действаше Марко Ройс. Наставникът Люсиен Фавър вкара още един централен полузащитник в лицето на Махмуд Дахуд. Аут заради контузии бяха Пако Алкасер, Рафаел Герейро и Кристиан Пулишич. Още във втората минута баварците бяха близо до гола, когато Матс Хумелс засече с глава центриране от корнер, но топката не попадна в целта.

В 3-ата дойде и първата спорна ситуация. Левандовски излезе сам срещу вратаря и докато се гласеше да стреля, беше блокиран от Абду Диало, а съдията беше категоричен, че това не е дузпа, а игра тяло в тяло.

„Жълто-черните“ отговориха с контраатака в 7-ата минута, при която Дахуд пропусна от чиста ситуация, стреляйки в гредата.

Дойде 10-ата минута, в която Байерн излезе напред. Този път Хумелс беше по-точен при играта с глава и прониза Роман Бюрки за 1:0.

В 17-ата Левандовски удвои преднината на мюнхенци след грешка на Дан-Аксел Загаду.

В 19-ата стражът на Борусия Роман Бюрки спаси две 100-процентови положения. Веднъж той отрази нисък шут по земята, а след последвалия ъглов удар изби в гредата удара на Томас Мюлер.

Хумелс продължи да бъде господар в наказателното поле на бившия си отбор и в 31-вата отново застраши Бюрки, но и този път швейцарецът спаси.

Левандовски също не можеше да бъде укротен и в 38-ата малко не му достигна да реализира за 3:0.
Това обаче стори Хави Мартинес в 41-вата минута след поредния хаос в наказателното поле на вестфалци, дошъл след изпълнение на статично положение.

Головете в мрежата на Борусия валяха и в 43-ата точен беше и Гнабри – след пас на Мюлер.
Вече всичко беше ясно и през втората част двата отбора основно се разхождаха. Чак в 89-ата минута стана интересно, като Левандовски реализира за 5:0 на празна врата.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.