Байерн Мюнхен победи с 4:0 Фортуна (Доселдорф)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лесна победа с 4:0 при визитата на Фортуна (Доселдорф) доближи Байерн (Мюнхен) само на точка от лидера в Бундеслигата Борусия (Мьонхенгладбах).

Три попадения в рамките на 23 минути през първото полувреме убиха интригата. Направилият много силен мач Бенжамен Павар реализира за 1:0 в 11-ата. В 27-ата се разписа Корентен Толисо, а след още седем точен беше и Серж Гнабри. В 70-ата Филипе Коутиньо докара нещата до 4:0. Отделно гредата лиши гостите от още едно попадение.

За първи път под ръководството на временния

треньор Ханзи Флик шанс като титуляр в състава на шампионите получи Филипе Коутиньо. Кингсли Коман беше оставен сред резервите. Там бяха още Иван Перишич и Тиаго Алкантара, които засега не се радват на доверието на заместника на Нико Ковач.

Фортуна е назад в класирането със само 3 успеха досега. Нападателят на тима Роувен Хенингс обаче прави изключителен сезон, след като до момента има 9 гола в Бундеслигата. Днес обаче той не намери пътя към мрежата.

Байерн натика съперника си в неговата половина още от самото начало. Роберт Левандовски отправи изстрел в 5-ата минута, но играч на съперника изби с тяло. В 9-ата пък Мюлер насочи хубав удар по земя, но се стигна до корнер.

Футболистите от Дюселдорф подцениха корнер в 11-ата минута. Тогава Коутиньо подаде късо към Йошуа Кимих, който центрира ниско и Павар само леко докосна топката по пътя й към далечния ъгъл на Зак Стефен – 1:0 за Байерн.

Мюнхенци продължиха да водят играта и в 24-ата сантиметри не стигнаха на Коутиньо да удвои преднината на своите.

Три минути по-късно американският вратара на Фортуна сгреши подаване, като топката попадна у Мюлер. Последва пас към Гнабри, който пък изведе Толисо и той реализира за 2:0.

Чак след това това играчите в черни екипи създадоха опасност пред Мануел Нойер, който до този момент скучаеше.

В 31-вата гредата спаси домакините след засичане на Гнабри, като отлична работа при атаката свърши Левандовски.

Солидната преднина в резултата направи шампионите разсеяни. Само в първите 15 минути на втората част футболистите на Фортуна имаха три чисти положения за гол. В същото време Левандовски за малко да се разпише след пас на Павар.

Интересното е, че в 47-ата минута беше отправен първият изстрел в очертанията на вратата на Байерн, откакто треньор е Ханзи Флик (б.ред. – чак в третия двубой).

В 65-ата Зак Стефен отрази удар на Левандовски с глава, който се беше насочил под гредата.

Пет минути по-късно баварците издебнаха съперника на контраатака, завършена от Коутиньо за 4:0.

Хенингс можеше да намали в 81-вата, но шутира над вратата.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.