Байерн (Мюнхен) победи с 3:1 Шалке 04

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) нямаха особени проблеми срещу Шалке 04 на “Алианц Арена” и се наложиха с 3:1, с което освен всичко дръпнаха и с 3 пункта на Борусия (Мьонхенгладбах) в спора за второто място.

Мюнхенци имаха шанс да излязат напред в 12-ата минута, когато Джефри Брума си вкара автогол. В 25-ата Ахмед Кутуджу изравни, но само две по-късно Роберт Левандовски реализира за 2:1. За него това е попадение №100 на стадиона на шампионите. В 58-ата полякът направи и асистенция към Серж Гнабри за крайното 3:1.

За Шалке това е 11-а загуба в шампионата и преди

изиграването на останалите срещи от кръга е на 13-а позиция.

Треньорът на домакините Нико Ковач най-накрая даде шанс на Жером Боатенг, който се превърна в дълбока резерва. Световният шампион влезе в състава на мястото на Никлас Зюле, който получи почивка. Томас Мюлер и Франк Рибери бяха на пейката, а вместо тях започнаха намиращите се в силна форма Серж Гнабри и Кингсли Коман.

“Миньорите” влязоха в боя с новото си откритие в предни позиции Ахмед Кутуджу. 18-годишният нападател беше предпочетен пред национала Марк Ут. В защита дебют прави привлеченият през януари Джефри Брума.

Мюнхенци натиснаха от първия сигнал и до 6-ата минута вече бяха направили два пропуска чрез Левандовски и Хамес.
В 12-ата минута Хамес изведе Лева сам срещу вратаря и в опита си да го блокира Брума ритна топката и тя се оказа неспасяема за вратаря Ралф Феерман – 1:0 за Байерн.

Играчите на Ковач се чувстваха добре на терена и продължаваха да доминират, но в 25-ата минута бяха хванати на контраатака, която Кутуджу завърши хладнокръвно – 1:1.

Байерн обаче бързо си върна предимството. В 27-ата гостите сгрешиха в зоната пред наказателното поле и след бърза размяна на пасове Левандовски се оказа очи в очи със стража на съперника и го прониза за 2:1.

„Кралскосините“ не бяха никак далеч от ново изравняване, когато в 32-ата минута Уестън Маккени засече центриране, но малко пред голлинията Тиаго Алкантара изчисти.

Отборът на Доменико Тедеско продължи да търси втори гол и в 53-ата минута на два пъти се размина с него. В първия случай Йевген Коноплянка не шутира добре, а секунди след това Брума удари гредата.

И както обикновено се случва в такива случаи, съперникът стигна до попадение. Вкара го Гнабри в 57-ата, след като получи атрактивна асистенция от Левандовски със задна ножица.

Третият гол „уби“ ентусиазма сред футболистите на Шалке и срещата се доиграваше.
Левандовски на два пъти пропусна да покачи на 4:1 – в 75-ата и 76-ата минути, но това изобщо не повлия върху случващото се на терена.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.