Байерн (Мюнхен) победи с 3:1 Фрайбург

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) победи с 3:1 Фрайбург. Неочакваният герой за шампионите беше юношата Джошуа Зиркзее, който вкара за 2:1. За 18-годишният холандец това беше дебют в Бундеслигата и той веднага показа класата си, пронизвайки вратаря на домакините с удар отблизо с първото си докосване изобщо. Малко след него Серж Гнабри окончателно отказа домакините. Още през първото полувреме Роберт Левандовски беше извел баварците напред, а Винченцо Грифо беше изравнил за Фрайбург.

Байерн не беше далеч и от загуба, защото през втората част двата тима се надпреварваха да изпускат, като на няколко пъти Мануел Нойер имаше късмет. Иначе още в 7-ата минута Томас Мюлер беше ударил греда.

Зиркзее се появи в 90-ата минута и само две след това стигна до звездния си миг. Юношеският национал на Холандия е истинска фурия за втория тим на Байерн, а преди седмица се появи в игра и в Шампионската лига срещу Тотнъм. Тази вечер той получи шанс да бъде в групата заедно с още няколко таланти, тъй като Ханзи Флик имаше доста проблеми с контузени.

Шампионите излязоха с цели петима офанзивни играчи в лицето на Серж Гнабри, Томас Мюлер, Филипе Коутиньо, Иван Перишич и Роберт Левандовски. Йошуа Кимих се завърна в отбрана, след като Жером Боатенг и Хавиер Мартинес са в слаба форма.

Фрайбург е шести в класирането, след като направи доста силни срещи досега. Отборът разчиташе на схема 4-4-2 с Нилс Петерсен и Лукас Хьолер в атака.

Още във 2-ата минута героят на Байерн от миналия кръг Филипе Коутиньо беше изведен сам срещу вратаря от Дейвид Алаба, но вратарят изби в корнер.

В 7-ата минута гредата спаси домакините след удар на Томас Мюлер. Бившият национал пропусна от 2-3 метра като добавка след спасяване след изстрел с глава на Бенжамен Павар.

Футболистите на Фрайбург се опитаха да затруднят шампионите с висока преса, но бяха наказани от контраатака в 16-ата минута. Тогава Алфонсо Дейвис направи запомнящ се пробив по лявото крило, завършил с точен пас към Левандовски, който беше точен за 1:0 за гостите.

С това си попадение Лева излезе на трето място във вечната голмайсторска ранглиста на Бундеслигата с 221 гола, изпреварвайки Юп Хайнкес.

В 21-вата полският терминатор беше на крачка от втория си гол, но вратарят Марк Флекен спаси.

Десет минути по-късно домакините издебнаха баварците . Хьолер получи топката сам срещу Нойер и стреля от въздуха, но капитанът на Байерн успя да избие.

Фрайбург имаше още един шанс в 38-ата, когато ново центриране отдясно стигна до Винченцо Грифо, който шутира над вратата.

Минута по-късно Коутиньо не беше далеч от попадение след удар извън наказателното поле.

В 40-ата Грифо коригира мерника, но и този път Нойер се намеси, за да спаси вратата си.

В началото на второто полувреме Байерн изненадващо позволи на домакините да атакува по-смело и в 59-ата минута резултатът беше изравнен. Яник Хаберер центрира към Грифо, който от въздуха отправи неспасяем шут – 1:1.

В последвалите три минути Фрайбург изпусна на три пъти да излезе напред.

Това беше достатъчно, за да „събуди“ шампионите, които веднага се настаниха в половината на съперника. Гнабри и Перишич обаче се разминаха с гола.

Мачът премина във фаза, в която и двата отбора нападаха и положенията се редяха едно след друго и пред двамата вратари.

Фрайбург беше най-близо до попадение в 86-ата, когато Никлас Хьофлер беше изведен сам, но се забави с шута и топката му беше избита. Резервата Брендън Борело пък на два пъти изправи косите на феновете на Байерн.

Дойде добавеното време, в което Зиркзее завърши акция на Байерн за 2:1. След това имаше време и Гнабри да вкара – за 3:1.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.