Байерн (Мюнхен) победи с 3:0 Цървена звезда

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) очаквано победи Цървена звезда на „Алианц Арена“ с 3:0 . Доминацията на Байерн тази вечер бе осезаема. Тимът на Нико Ковач създаде куп положения и отправи голямо количество удари, но вкара само един гол преди почивката. Реализира го Кингсли Коман в 34-тата минута. Попадение на Филипе Коутиньо, който изигра доста силен мач, пък бе отменено заради засада. През второто полувреме удар на игралия също много добре Иван Перишич срещна гредата . В 80-ата минута Роберт Левандовски вкара гола на успокоението за домакините . В добавеното време Томас Мюлер оформи крайния резултат.

Нико Ковач върна Йошуа Кимих вдясно на отбраната на баварците, Корентен Толисо и Тиаго Алкантара бяха двамата вътрешни полузащитници .  Иван Перишич, Филипе Коутиньо и Кингсли Коман действаха като трио зад Роберт Левандовски.

В състава на Звезда нямаше изненади. Йованчич и Каняс трябваше да помагат на защитната четворка .  Марин, Гарсия и Ван Ла Пара изграждаха опитната халфова линия на гостите. Павков бе на върха на атаката.

Първата по-интересна възможност създаде Коутиньо в 14-тата минута, когато получи от Левандовски и се стрелна по левия фланг . Hаправи продължителен рейд, след което стреля от границата на наказателното поле, но право в ръцете на Милан Борян. В 21-вата минута Коутиньо нанесе нов шут от границата на наказателното поле, но този път топката профуча над напречната греда. Байерн продължи да атакува и да отправя голям брой удари, но те бяха неточни .  Ернандес отправи поредния такъв, след като получи добър пас в наказателното поле от Тиаго, но топката премина встрани от далечната греда.

В 27-ата минута сърбите организираха една от редките си атаки, завършила с опасен шут на Жандер, преминал встрани.

В 34-тата минута логичното се случи и Байерн откри резултата. Нойер сложи началото на атаката с едно излизане извън наказателното поле, за да изчисти с крак дълго подаване. След това Перишич проби отляво .  Центрира много добре в полето . Там  Коман се хвърли на плонж и засече с глава, вкарвайки красиво попадение.

Пет минути преди почивката Коутиньо, който бе много активен, блесна с технично изпълнение от висока класа, засичайки във вратата с пета центриране отдясно. Попадението обаче правилно бе отменено заради засада.

В самия край на първото полувреме Борян спаси удар на Левандовски.

В 53-тата минута Толисо пропусна чудесна възможност, стреляйки встрани, а малко след това Милан Борян спаси опасен удар отблизо на Перишич.

Байерн продължи с опитите. В 65-ата минута Перишич овладя на гърди дълго подаване, след което технично прехвърли Борян от въздуха, но топката срещна напречната греда. Добавката на Левандовски мина над вратата.

В 78-ата минута Цървена звезда бе много близо до това да накаже пропуските на домакините. Марко Марин нанесе много хубав удар, който обаче премина на сантиметри встрани. Две минути след това Левандовски вкара гола на успокоението. Попадението дойде малко случайно, след като отбраната на Звезда не успя да изчисти една топка .  След няколко рикошета голмайсторът на Байерн се пребори за нея и отблизо я прати във вратата на Борян.

До края още веднъж гредата спаси гостите .  В добавеното време Томас Мюлер оформи крайния резултат, след като засече от въздуха много технично изпълнение на фаул от Алкантара.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.