Байерн (Мюнхен) надви Волфсбург с 3:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) надви Волфсбург с 3:1 на гост в среща от 8-ия кръг на Бундеслигата. Така шампионите прекъснаха лошата серия от четири срещи без успех във всички надпревари и дори се върнаха на втора позиция в класирането. Роберт Левандовски вкара два гола – в 30-ата и 48-ата минути, преди “вълците” да намалят чрез Ваут Вегхорст в 63-ата. Ариен Робен беше изгонен в 58-ата минута, но баварците не се огънаха

и Хамес Родригес подсигури победата им в 72-ата минута.
Получилият вот на доверие Нико Ковач заложи на Хамес Родригес, Серж Гнабри и Ариен Робен, а на пейката седнаха Франк Рибери и Томас Мюлер.
Волфсбург вече е в серия от шест срещи без успех в първенството. Бруно Лабадия гласува доверие в нападение на новия си таран Ваут Вегхорст, а за Адмир Мехмеди, Юнус Мали и Даниел Гинчек нямаше място в стартовите 11.

Байерн можеше да поведе още в 3-ата минута, когато Левандовски изведе Гнабри, но вратарят Коен Кастеелс не сгреши с излизането си.
В 12-ата капитанът на „вълците“ пак се намеси отлично, спасявайки изстрел на Хамес от фал.
В 18-ата домакините претендираха за нарушение на Никлас Зюле срещу Максимилиан Арнолд пред наказателното поле, но арбитърът Гуидо Винкман не даде такова и дори не прибягна до употребата на ВАР. На повторенията обаче се видя, че като че ли бранителят на Байерн не играе чисто.
В 25-ата Робен заложи на силния си ляв крак при шут по земя, който затрудни стража на Волфсбург, но при добавката Левандовски не съумя да насочи по-стабилно и голът се размина отново.
В 30-ата минута Тиаго Алкантара хитро пропусна топката и това изведе Лева сам срещу вратаря, а след това беше лесно за нападателя – гол за 1:0.
Второто попадение на сметката на полския реализатор дойде в третата минута след почивката. Тогава той пресече подаване на Вилиам към вратаря и Байерн дръпна с 2:0.
В 53-ата минута настъпи раздвижване сред феновете на Волфсбург, когато Вегхорст изскочи зад защитата на баварците и беше фаулиран в наказателното поле, а реферът посочи бялата точка. Веднага обаче се намеси страничният съдия, който сигнализира за засада при атаката и така гостите се измъкнаха.
В 58-ата минута Робен беше изгонен от игра. Той имаше един жълт картон за симулация от първото полувреме, а този път извърши ненужно грубо нарушение и трябваше да напусне терена.
Лабадия веднага вкара двама нападатели и постави Байерн под напрежение. Резултатът не закъсня и в в 63-ата Вегхорст заби за 1:2.
Попадението в мрежата на Нойер обаче не даде очаквания стимул на домакините да продължават в същия дух. Инициативата пак остана у гостите и в 72-ата Левандовски изведе Хамес за 3:1.
До края гостите не срещнаха проблеми със запазването на резултата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.