Байерн Мюнхен и Херта завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) стартира новия сезон с равенство 2:2 у дома срещу Херта (Берлин) в първия кръг. Баварците откриха чрез Роберт Левандовски в 24-ата минута, но допуснаха пълен обрат до края на първото полувреме. Доди Лукебакио изравни в 36-ата, а Марко Груич изведе Херта напред само 3 минути по-късно. Все пак Байерн се спаси от конфузна загуба .  В 60-ата минута  Левандовски се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на Груич срещу него едва след намесата на ВАР.

Двубоят започна с активна игра на домакините,

които отправиха първия си удар в очертанията на вратата още в третата минута чрез Тиаго .Той получи топката от Гнабри на границата на наказателното поле. Гостите изравниха играта и също опитаха да организират нещо в предни позиции, но без успех. В 7-ата минута и Томас Мюлер опита късмета си с удар отдалеч, но топката мина встрани от целта. Последваха две интересни атаки на баварците, преминали през Гнабри, но Левандовски не успя да ги завърши, като при втората полякът беше фаулиран. Херта отговори с контраатака и положение пред Ибишевич.

Двата тима продължиха да разиграват на високи обороти .В 24-ата минута баварците откриха резултата чрез Роберт Левандовски, който по този начин стана автор на първия гол за сезона. Голът даде настроение на баварците, които стигнаха до нова добра възможност, но ударът на Томас Мюлер беше париран. Херта реагира и само намесата на Павар попречи на топката да попадне у Ибишевич в опасна близост пред вратата.

Гостите стигнаха до шокиращ обрат само в рамките на три минути, като се възползваха от разсеяната игра на баварците в защита.

Изравнителният гол отбеляза Лукебакио, който получи топката около центъра, напредна, избра си позиция и стреля. Топката се отби в гърба на Ибишевич и смени траекторията си, за да попадне във вратата. Само 3 минути по-късно обратът стана факт, след светкавична атака. Вратарят на Херта прати топката в игра, тя попадна у Ибишевич, който изведе Груич сам в наказателното поле и той не сбърка за 2:1. След попадението Груич получи медицинска помощ, тъй като преди гола беше сблъскал главата си с тази на Павар. В края на полувремето баварците претендираха за дузпа .  Реферът не отсъди такава, а и при повторенията се видя, че Кингсли Коман малко преиграва.

Втората част започна със силен натиск на Байерн и пропусната възможност в началните минути. Много активен беше Серж Гнабри, който първо след самостоятелна акция подаде към Коман в наказателното поле, но топката се оказа твърде бърза. В 55-ата минута Гнабри сам стреля, но Ярстейн спаси. В 57-ата минута реферът отсъди дузпа за Байерн за нарушение на Груич срещу Левандовски. Полякът беше съборен в наказателното поле, а първоначално съдията не реагира, но след намесата на ВАР даде наказателния удар, който беше реализиран от Левандовски.

В 71-ата минута Толисо пропусна да изведе баварците напред, след като от удобна позиция прати топката встрани и така опасността премина.

В 74-ата минута Херта също стигна до своя шанс, но Нойер спаси. При изнасянето на топката баварците сбъркаха, което принуди Павар да фаулира Леки пред наказателното поле и столичани получиха пряк свободен удар. Дуда стреля в стената, а при добавката топката мина встрани.

В 84-ата минута Серж Гнабри беше много близо до трети гол за Байерн  . Малко не достигна на острия му диагонален удар да попадне в мрежата на Херта.

В търсене на някаква промяна треньорът на Байерн Нико Ковач извърши две смени пет минути преди края. Баварците продължиха да търсят победата, но така и не успяха да преодолеят отбраната на Херта. Така двата тима спечелиха по 1 точка, а гостите от Берлин прекъснаха негативната си серия срещу Байерн.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.