Байерн (Мюнхен) и РБ (Лайпциг) завършиха при резултат 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) завършиха 0:0 при визитата си на РБ (Лайпциг) . По същото време вторият Борусия (Дормунд) се наложи с 3:2 над Фортуна (Дюселдорф) при домакинството си. По този начин разликата между двата тима вече е 2 точки в полза на „червените“. Следващата събота мюнхенци приемат Айнтрахт (Франкфурт), а „жълто-черните“ гостуват на Борусия (Мьонхенгладбах). При равенство в точките първо се гледа головата разлика, а тази на Байерн е със 17 попадения по-добра.

Разенбалшпорт пък завършва на трета позиция и ще

играе в Шампионската лига.
Баварците имаха по-чистите положения на стадиона в Лайпциг .  Tехен гол в 50-ата минута не беше зачетен след много спорна засада на Роберт Левандовски. Всички опасни изстрели, които попаднаха в очертанията на вратите, бяха спасени от вратарите Свен Улрайх и Питър Гулачи.

Нико Ковач заложи на доказаните си титуляри, като само Улрайх замени на вратата контузения капитан Мануел Нойер. Ариен Робен, Жером Боатенг и Франк Рибери бяха сред резервите, а Хамес Родригес и Хавиер Мартинес останаха извън групата заради травми.

В атака за Разенбалшпорт започна Тимо Вернер, за когото това почти сигурно беше последен домакински мач с екипа на клуба. Очаква се през лятото той да бъде продаден, като Байерн е фаворит за привличането му.

„Червените бикове“ се опитаха да затруднят съперника с формация с ромб в средата, като постоянно трима души притискаха при изнасянето на топката.

В 6-ата минута Серж Гнабри нанесе първия точен изстрел в очертанията на вратата на Лайпциг.

Пет минути по-късно обаче Юсуф Поулсен беше близо до това да застраши Улрайх, но кълбото беше избито.

Последваха силни минути за Лайпциг и баварците на два пъти се разминаха с попадение в мрежата си.

Мюнхенци успяха да изнесат играта по-напред и в 28-ата бяха най-близо до първия си гол, но Питър Гулачи успя да спре топката по пътя й към мрежата.

Футболистите на Ковач владееха играта през тези минути и в 36-ата Ибрахима Конате се намеси в последния момент, преди Левандовски да засече от 2-3 метра.

В 39-ата минута Гнабри стреля опасно от въздуха, но стражът на домакините беше покрил ъгъла си. В ответната атака Вернер се озова на добра позиция, но силата на шута му беше ограничена от защитник на Байерн и за Свен Улрайх беше лесно да парира.

В 50-ата минута Байерн стигна до гол чрез Леон Горетцка, но той не беше зачетен след намесата на ВАР заради засада в атаката.

По същото време Борусия (Дортмунд) водеше на Фортуна, но и там нещата останаха неясни до последния сигнал.

Байерн и РБ се редуваха да създават положения, но в никой момент никой не взе игрово предимство.
Мюнхенци получиха отличен шанс да измъкнат успеха при пряк-свободен удар на границата на наказателното поле в 89-ата минута, но Левандовски шутира в аут.

Всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.