Байерн (Мюнхен) изигра трети пореден слаб мач

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) навлезе в доста неприятна серия и днес изигра трети пореден слаб мач. Баварците като по чудо не загубиха насред „Алианц Арена“ от Аякс и само късметът и блестящите намеси на Мануел Нойер им донесоха точката. Двубоят от втория кръг в група „Е“ на Шампионската лига завърши 1:1, а холандците определено могат да съжаляват за изпуснатата победа.

Матс Хумелс откри за Байерн в 4-ата минута, но Нусаир Мазрауи изравни в 22-ата. До края на срещата Аякс беше по-добрият отбор и имаше половин дузина чисти положения пред вратата на Нойер, а в добавеното време и гредата попречи на тима от Амстердам да постигне исторически първи успех в Мюнхен.
Съперниците стартираха с убедителни победи – Байерн с 2:0 срещу Бенфика, а Аякс с 3:0 срещу АЕК, и днес можеха да направят голяма крачка към осминафиналите.
Очакванията бяха за голово шоу на „Алианц Арена“, а двамата треньори заложиха на една и съща система – 4-3-3. Сред 11-те на домакините нямаше никакви изненади. Нападението се водеше от Роберт Левандовски, а по крилата действаха Ариен робен и Франк Рибери. Тримата в средата на терена бяха Хавиер Мартинес, Тиаго Алкантара и Томас Мюлер. Хамес Родригес и Ренато Санчес останаха резерви. Леон Горетцка до последно беше под въпрос, но Нико Ковач го включи в групата за мача.
В центъра на защитата за Байерн бяха Матс Хумелс и Жером Боатенг, а на пейката бе оставен Никлас Зюле. Дейвид Алаба и Йошуа Кимих бяха другите двама бранители пред Мануел Нойер.
В състава на Аякс големият отсъстващ бе Френки де Йонг. Младият халф, който вече е трансферна цел на доста от европейските грандове, не е напълно възстановен от контузия. Ветеранът Клаас-Ян Хунтелаар пък остана на пейката. Вместо него, от първата минута започна Давид Нерес, който си партнираше в атаката на гостите с Душан Тадич и Хаким Зиеш.
В халфовата линия на Аякс стартираха Дейли Блинд, Ласе Шьоне и Дони ван де Беек, а четиримата защитници пред Андре Онана бяха Нусаир Мазрауи, Матийс де Лихт, Максимилиан Вьобер и Николас Таляфико.
Байерн беше в серия от 12 поредни домакински победи в групите на ШЛ и имаше всички основания да се надява, че ще продължи таззи серия. Мюнхенци изиграха два доста слаби мача в Бундеслигата срещу Аугсбург и Херта (Берлин), затова феновете им очакваха отговорът да дойде с убедителна победа днес.
Аякс разполага с много скоростни и технични футболисти в атака, но защитата на тима има склонност да допуска елементарни грешки. Старши треньорът на холандците Ерик тен Хаг отлично познава обстановката на „Алиац Арена“, защото между 2013 и 2015 година водеше дублиращата формация на Байерн.
В 3-ата минута Робен навлезе към центъра и потърси далечния ъгъл, но Андре Онана изби в корнер. Секунди по-късно защитниците на Аякс отново оставиха прекалено много пространство на Робен, той качи топката на главата на Хумелс и резултатът бе открит.
Рано допуснат гол беше последното нещо, от което имаше нужда Аякс. Гостите се смутиха и в следващите минути извадиха голям късмет, че не инкасираха още попадения. Левандовски можеше да засече добро центрира от фланга, но Де Лихт го изпревари. Аякс започна да задържа по-продължително топката след четвърт час игра и органзира добра атака, при която Таляфико подаде на Тадич, но сърбинът не затрудни Нойер.
Зиеш също се активизира и отправи удар, който Нойер спаси, но това беше още един знак, че холандците постепенно намират себе си. В 22-ата минута десният бек Мазрауи се втурна напред, направи двойно подаване с Тадич и след това с по-слабия си ляв крак прати топката в мрежата – 1:1.
В 32-ата минута Хави Мартинес можеше да вкара много красив гол от 25 метра, но малко не му стигна, за да намери очертанията на вратата.
Oтново испанецът беше в център на събитията малко по-късно. Той отправи хубав изстрел с глава, но топката мина на сантиметри над гредата. По-чисто беше положението пред другата врата в 44-ата минута, когато Зиеш с мощен шут извън наказателното поле накара Нойер да се разтегне максимално.

Байерн сякаш излезе без защита след почивката и до 50-ата минута гостите пропиляха две отлични възможности да поведат. Първо Тадич от няколко метра уцели лошо топката и тя стана лесна за Нойер, а после стражът на баварците трябваше да спасява и удар на непокрития Таляфико.
Играта на Байерн изобщо не се получаваше. Дори Нойер сбърка при едно изритване на топката и Де Лихт се опита да го прехвърли от над 50 метра, но не успя. В 58-ата минута домакините можеха да получат дузпа, след като Онана понечи да боксира топката, но удари в главата Хумелс. Реферът Павел Краловец обаче си замълча.

Ковач пусна Хамес Родригес в 60-ата минута с надеждата колумбиецът да внесе ред в средата на терена. Колкото повече пресираха германците, толкова по-лесно играчи на Аякс изскачаха на добри позиции. В 73-ата минута Ван де Беек се оказа непокрит в наказателното поле, но шутира в аут.
До края Байерн се опита да притисне гостите, но не създаде нищо сериозно пред Онана. Баварците дори трябва да са доволни, че мачът завърши наравно, защото в първата минута на добавеното време Ласе Шьоне уцели гредата от фаул. Нойер също трябва да бъде поздравен, защото леко отклони топката и лиши Аякс от заслужен успех.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.