Байерн (Мюнхен) загуби с 1:3 при гостуването си на Байер (Леверкузен)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Байерн (Мюнхен) загубиха с 1:3 при гостуването си на Байер (Леверкузен). Леон Горетцка изведе мюнхенци напред в 41-вата минута, но през втората част Леверкузен заби три гола чрез Леон Бейли , Кевин Фоланд и Лукас Аларио .

И този път ключова роля изигра системата за видеоасистент при спорните ситуации. ВАР не зачете гол на Левандовски за 0:2, а после призна този на домакините за 3:1. Реферите обаче подминаха и много спорна ситуация за дузпа в полза на „аспирините“ още в началните секунди.

Това е четвърто поражение за Байерн от началото

на кампанията в германския елит и първо след загубата с 2:3 от Борусия в директния двубой на 10 ноември. До днес баварците бяха в серия от седем поредни победи за първенство. „Аспирините“ пък вече са само на точка от зона „Европа“.

Домакините бяха без капитана си Ларс Бендер, който е с травма. Леон Бейли, Карим Белараби и Кевин Фоланд отново оформиха атакуващото трио, а в средата на терена отново на висота бяха младите членове на Бундестима Кай Хавертц и Юлиан Брант.

Наставникът на мюнхенци Нико Ковач даде шанс на Хамес Родригес, който досега обикновено беше резерва. На вратата застана Свен Улрайх, тъй като Мануел Нойер е с травма на палеца на дясната ръка. Йошуа Кимих трябваше да действа в халфовата линия, но се оказа една от „дупките“ на Байерн днес. Рафиня зае неговото място вдясно на отбраната, а Жером Боатенг пак си остана на пейката за сметка на Матс Хумелс.

Срещата започна с много спорна ситуация още в началните секунди. Шут на Кевин Фоланд беше спрян от ръката на Матс Хумелс, но съдиите прецениха, че не е имало умисъл и не дадоха дузпа, за каквато настояваха домакините.

„Аспирините“ се хвърлиха в битка с висока преса и поне в началото често печелеха топката. До 12-ата минута отборите си бяха разменили по няколко опасни атаки, но при тях нямаше точен изстрел. След това шампионите заиграха по-силно.
В 13-ата Хамес не реагира добре след неубедителна намеса на вратаря Лукас Храдецки и защитата в черни екипи изчисти.

Две минути по-късно отлична намеса на Свен Бендер попречи на Мюлер и Левандовски да опънат мрежата на вратата на домакините. Правеше впечатление, че Кингсли Коман трудно може да бъде удържан по лявото крило.

Байерн ставаше по-опасният тим и в 25-ата минута Леон Горетцка провали перфектна акция, след като не успя да засече подаване на Хамес.

В 41-вата обаче германският национал компенсира с попадение за 1:0 за Байерн. Първо, той отне топката при атака на Леверкузен, след което Хумелс направи впечатляващо подаване към Коман, който излезе сам срещу вратаря. Шутът на французина беше избит, но топката остана в притежание на мюнхенци и Мюлер майсторски я сложи на главата на връхлитащия Горетцка, който реализира.

В края на полувремето Хавертц напусна заради контузия. Това можеше да не е всичко негативно за домакините, защото в добавеното време Левандовски вкара втори гол за Байерн, но ВАР го отмени след по-дълга от нормалното консултация. Съдиите прецениха, че полският нападател е бил в засада.

Леверкузен стартира втората част по-добре и в 53-ата минута стигна до изравнително попадение. Точен от фал беше Леон Бейли.

Мюнхенци загубиха игровото си предимство и в 60-ата минута на два пъти се разминаха с втори гол в мрежата си.
Нищо обаче не можеше да ги спаси в 63-ата, когато Леверкузен удари за 2:1. Фоланд реализира гола след пас на Карим Белараби.

Байерн можеше да изравни десет минути по-късно, но от 3-4 метра Хамес не успя да насочи топката с глава в мрежата. В 77-ата и Левандовски не показа точен мерник.

За последните около 15 минути Ковач заложи на 18-годишното си попълнение Алфонсо Дейвис, който дойде тази зима. Младокът обаче не успя да помогне с нищо.

„Аспирините“ пък се възползваха от възможността си да контраатакуват и в 87-ата резервата Лукас Аларио направи 3:1 на празна врата след асистенция на Брант. И тук се наложи намесата на ВАР, откъдето решиха, че Брант не е бил в засада.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.