Аякс – Реал Мадрид bet365 шл

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Аякс – Реал Мадрид ще се проведе на 13 февруари (сряда) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Реал Мадрид беше в отлична форма и удължи серията си от седем мача без загуба въпреки трудния график, пътувайки до Амстердам за сблъсъка си в Шампионската лига срещу Аякс.

Коефициентът за победа на Аякс е 3.80Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Аякс – Реал Мадрид: Двубой Статистика

Аякс не е побеждавал в последните си 6 мача срещу Реал Мадрид.
Николас Таляфико има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Аякс. Серхио Рамос е с 2 за Реал Мадрид.
Реал Мадрид нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Аякс – Реал Мадрид: Прогноза-bet365

Все пак, не смятаме, че De Godenzonen има какво да отнеме, за да задържи посетителите във форма и сега ще се заложим на Реал Мадрид, за да спечелят предимство тук, като заложим за победа на гостите при коефициент от 1.90! Виждали сме ги да грабват такива победи срещу големи съперници напоследък и смятаме, че Los Blancos имат всичко необходимо, за да го направят.

Аякс се бореше да запази високите си постижения и видяхме, че те отбелязват голове у дома, което обещава голямо предизвикателство. Като се има предвид това, посетителите може да се наложи да ги превъзхождат, за да осигурят точките, тъй като ние също се готвим да заложим на двата отбора, които ще отбележат в тази среща.bet365

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com