Аякс победи с 4:1 Реал Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид беше детрониран от магически Аякс още в 1/8-финалите на Шампионската лига . Гостите от Холандия изнесоха футболна лекция на “кралския клуб” в любимия му турнир като постигнаха убедителен успех с 4:1.

Освен, че игра слабо, Реал на два пъти нямаше и късмет, след като Рафаел Варан и Гарет Бейл нацелиха гредите.
Попаденията за Аякс отбелязаха Хаким Зиеш , Давид Нерес , вездесъщият в този мач Душан Тадич и Ласе Шьоне . За Реал Мадрид почетно се разписа Марко Асенсио . Треньорът на мадридчани Сантяго Солари извърши и две принудителни смени, след като през първата част заради контузии

напуснаха Лукас Васкес и Винисиус.

Така Реал напусна рано-рано Шампионската лига, което означава пълен провал на сезона . Аякс пък прескочи 1/8-финалите в ШЛ за първи път от 2003 година насам. Реал Мадрид няма да участва в 1/4-финалите за първи път от пролетта на 2010 година.

Домакините бяха фаворизириани преди двубоя и започнаха със самочувствие мача в търсене на попадение, което да предреши изхода. Реал беше много близо до гол в 4-ата минута . След центриране на Лукас Васкес отляво френският защитник Рафаел Варан с глава уцели напречната греда. Впоследствие този пропуск се оказа съдбоносен за „белия балет“.

Само три минути по-късно падна първото попадение в мача . Във вратата на Реал Мадрид се разписа Карим Зиеш, който се възползва от грешка в отбраната на домакините.

Отговорът на Реал не закъсня. Тони Кроос се озова в опасна близост до вратата на Аякс, но отбраната на холандците се справи.  В 18-ата минута  се стигна до 2:0 в полза на Аякс . Сърбинът Душан Тадич проби великолепно през центъра, като преодоля трима играчи в бяло, след което намери Давид Нерес, който изпревари Лука Модрич и вратаря Тибо Куртоа в наказателното поле, за да удвои с елегантен удар.

Само пет минути по-късно Нерес можеше да вкара и трети гол, но ударът му не намери целта. В 25-ата минута и Тадич се озова в удобна позиция, но Куртоа с решителна намеса спаси мрежата си от трето попадение. В Реал се стигна до принудителна смяна, като на мястото на Васкес влезе Гарет Бейл. Проблемите в отбрана на мадридчани продължиха, като играта се водеше основно пред вратата на Куртоа. В 34-ата минута Зиеш отправи опасен удар в долния ляв ъгъл, но белгийският страж отново спаси.

В Реал последва нова принудителна смяна, след като младият нападател Винисиус получи контузия след пробив отдясно, завършил с удар извън очертанията на вратата. На негово място на терена се появи спряганият за трансфер в Ювентус Марко Асенсио.
В 42-ата минута късметът отново покри Аякс, след като удар на Бейл с левия крак срещна гредата.

След почивката Реал опита да натисне своя съперник, а резервата Марко Асенсио успя да отправи опасен, но неточен удар от наказателното поле.

В 50-ата минута мадридчани създадоха нова опасност пред вратата на Онана, след като Карим Бензема овладя топката с гръб към вратата, завъртя се и стреля, но неточно. В ответната атака се наложи Куртоа да се намесва след удар отдясно на Дони ван де Беек. Реал продължи да търси гола, а в 58-ата минута Карим Бензема елегантно преодоля отбраната на Аякс и нанесе диагонален удар, който мина встрани от далечната греда. Холандците отговориха с контраакция, завършена неточно от Зиеш.

В 62-ата минута Аякс стигна до трети гол чрез Тадич, но попадението беше признато едва след намесата на ВАР, тъй като преди да бъде организирана атаката имаше съмнения, че топката е напуснала терена. В 70-ата минута Реал си върна надеждите с гол на Марко Асенсио, но всичко за “белия балет” свърши две минути по-късно, когато Ласе Шьоне с удар директно от фаул вдясно от вратата направи Куртоа безпомощен – 4:1 за Аякс.

В 83-ата минута Реал пропиля страхотна възможност да намали резултата, след като Лука Модрич и Карим Бензема се разминаха с топката близо до вратата. Последва удар на Гарет Бейл, но Онана спаси. Аякс също пропусна да направи резултата в своя полза още по-убедителен, след като Зиеш отблизо не успя да порази целта. Така резултатът се запази до края и Реал напусна унизен пред собствена публика и от Аякс, след като това през миналата седмица на два пъти стори и Барселона.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.