[:bg]Аустрия Виена – Борусия Дортмунд 13 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Аустрия Виена – Борусия Дортмунд ще се проведе на 13 юли (петък) от 20:00 часа в Приятелска среща на Елитните Клубове. Борусия Дортмунд ще бъде последният тест на Австрия преди официалния старт на сезона в австрийската Купа следващия уикенд.

Коефициентът за победа на Аустрия Виена е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Залози за това Борусия Дортмунд да победят се приемат със ставка 1.85. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Аустрия Виена – Борусия Дортмунд:  Двубой статистика

Това ще е само третата среща между двата отбора.
Борусия Дортмунд дойде на върха и в двата случая, когато двете страни се срещнаха в първия кръг на УЕФА Лига Европа през 2003.
Първият мач във Виена отбеляза 1-2 победа за БВБ, който само го подкрепи в обратна посока, спечелвайки 1-0 пред публиката.

Аустрия Виена – Борусия Дортмунд: Прогноза

Дортмунд ще влезе в новия сезон с леко променен състав. Важни лидери от първия отбор Андрий Ярмоленко и Сократис вече не са там (първият е сключил договор за Уест Хям за 20 млн. Евро, а последният се е присъединил към Арсенал за 16 млн. Евро). Защитата се засилва с бившия център на Mainz 05 назад Абду Диало, а Томас Деленей също се присъедини към клуба от Вердер Бремен.

Това ще бъде първият мач на Борусия от преди сезона, а физическото състояние на играчите им е под голям въпрос.

Войските на Томас Летеч трябва да бъдат в несравнимо по-добро състояние и ние очакваме те да се възползват от тези обстоятелства и да вземат резултат срещу една незабравима опозиция тук.

Откакто Австрия се оказа много лесен опонент в последните мачове срещу Шахтьор Донецк (0-3 загуба) и Арсенал Тула (2-2 равен), очакваме голове, което означава, че ПФ над 2.5 гола трябва да бъде залог банкер тук.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]