Атлетик Билбао – Реал Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборите на Атлетик Билбао и Реал Мадрид играят при 0:1 в гореща схватка от 28-ия кръг на Примера. В 25-ата Карим Бензема откри резултата.

Зинедин Зидан разчиташе на галасъстава си, с изключение на невъзстановения Рафаел Варан, който беше заменен от Начо Фернандес. Гарет Бейл, Карим Бензема и Кристиано Роналдо оформиха нападателния тризъбец. Ернесто Валверде подреди 4-2-3-1 с Ариц Адурис най-отпред, подкрепян от Иняки Уилиямс, Раул Гарсия и Иниго Лекуе.

„Лъвовете“ „грабнаха“ топката с началото на мача, докато гостите от „Сантиаго Бернабеу“ стартираха по-прибрано. В седмата минута топката беше центрирана отдясно към далечната греда, Раул Гарсия едва стигна до нея с акробатично изпълнение, насочвайки към обратния ъгъл – Кейлор Навас се разтегна и изби, макар и рисково. Топката беше много по-удобна за непокрития Лекуе, но Раул Гарсия не го видя.

При първата си сносна акция „лос меренгес“ пратиха кълбото в мрежата. Бензема изведе Даниел Карвахал в наказателното поле, а десният бек асистира на Кристиано Роналдо. Португалецът беше в явна засада. В 12-ата Андер Итураспе изскочи на първа греда при корнер и прати топката опасно над целта. В 15-ата Раул Гарсия свали с глава за Йерай Алварес, който от шест метра насочи в аут. Останаха съмнения за засада.

Атлетик Билбао – Реал Мадрид+6
При ответното нападение Кристиано получи в наказателното поле и шутира незабавно. Вратарят Кепа Арисабалага направи страхотно спасяване, отразявайки почти перфектния изстрел по земя. Тимът на Зизу заигра активно на скорост, възползвайки се от празните пространства. В 18-ата минута Бензема финтира отляво и центрира към далечната греда, където Микел Баленсиага изпревари Бейл.

Минута по-късно всички гледаха към Серхио Рамос преди изпълнение на пряк свободен удар. Въпреки осъзнатата заплаха капитанът отново остана сам на втора греда и от пет метра пропусна с летящ плонж – топката профуча покрай гредата. В 25-ата Каземиро „хвърли“ пас от центъра към Кристиано Роналдо, защитата на „лос рохибланкос“ не беше подготвена, португалецът подаде успоредно на голлинията към Бензема, който насочи хладнокръвно в мрежата – 0:1.

Малко след гола прехвърчаха искри между Раул Гарсия, Карвахал, Рамос и Адурис. Съдията предпочете да изчака напрежението да отмине и не извади картони. В 32-ата Раул Гарсия свали топката в наказателното поле, а там Адурис беше блокиран чисто от Карвахал. В 35-ата Роналдо и Марсело разиграха отляво, бразилецът центрира чудесна топка на втора греда, но свободният Бензема не съумя да контролира удара. Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.