Атлетик Билбао обърна Херта (Берлин) с 3:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

След силно второ полувреме Атлетик Билбао обърна Херта (Берлин) с 3:2 и направи голяма крачка към класиране за елиминационната фаза на Лига Европа. Ариц Адурис реализира две дузпи, а Иняки Уилиямс донесе победата на баските в 82-ата минута. Херта на два пъти повеждаше, но не издържа на домакинския натиск

след почивката и остана на дъното в група „J“ и се прости с шансовете си да продължи напред. За 1/16-финалите вече мисли шведският Йостерсунд, който се наложи с 2:0 над Зоря (Луганск) и с актив от 10 точки оглави таблицата. В последния кръг украинците са домакини на Атлетик и при победа също ще играят в турнира и напролет. За тима от Билбао ще е достатъчно и равенство.

На „Сан Мамес“ Атлетик игра трагично преди почивката, но след нея намери сили да стигне до трите точки. Отново в герой за отбора на Хосе Сиганда се превърна Ариц Адурис, който не трепна и вкара двата наказателни удара за домакините. Точни за Херта бяха Матю Леки и Дейви Зелке. Момчетата на Пал Дардай регистрираха пета поредна загуба като гост в евротурнирите и ще трябва да се съсредоточат върху представянето си в Бундеслигата.
И в двата тима имаше доста промени в сравнение със съставите, с които започнаха в последните си шампионатни мачове. Наставникът на домакините заложи на върха на атаката на Ариц Адурис, а по крилата действаха Иняки Уилиямс и Иниго Кордоба. За Херта единственият чист нападател беше Дейви Зелке, но той имаше подкрепата на Матю Леки и Максимилиан Мителщет.

Началото определено беше по-добро за гостите, но на три пъти вратарят на Атлетик Яго Ерерин показа впечатляващ рефлекс. В една от ситуациите той спаси последователно опасни удари на Зелке и Фабиан Лустенбергер. До средата на полувремето баските не организираха нито една смислена атака, а пред тяхната врата напрежението не стихваше. Така се стигна до 26-ата минута, когато Леки засече с глава центриране от левия фланг и откри резултата в полза на Херта.
Противно на логиката, Атлетик успя да изравни в 35-ата минута. Иняки Уилиямс се обърна добре в наказателното поле и беше повален от Себастиан Лангкамп. Реферът Паоло Талявенто веднага посочи бялата точка, а Ариц Адурис реализира дузпата. В интерес на истината, стражът на Херта Томас Крафт усети посоката на удара, но не можа да го отрази и Адурис вкара поредния си гол в турнира. Опитният нападател е един от тримата футболисти, заедно с Оскар Кардосо и Радамел Фалкао, с над 20 гола в Лига Европа.

Скандалното представяне на домакините в дефанзивен план обаче продължи. Още в следващата минута Валентино Лазаро бе оставен да напредне и да центрира към непокрития Зелке, който с глава върна аванса на берлинчани. Публиката на „Сан Мамес“ не скри разочарованието си от вялата игра на своите и бурно ги освирка в края на полувремето.
Втората част бе коренно различна. В игра за Атлетик се появиха Маркел Сусаета и Андер Итураспе, които помогнаха на домакините да се настанят трайно в противниковата половина. Центриранията към Адурис следваха едно след друго, а защитата на Херта не изглеждаше достатъчно стабилна. В 65-ата минута капитанът на германците Лангкамп игра с ръка в наказателното поле и след кратко колебание Талявенто отново отсъди дузпа. Защитникът на гостите се хвана за главата, защото той бе виновникът и за дузпата преди почивката. Крафт отново усети къде ще стреля Адурис и докосна топката, но тя все пак премина голлинията – 2:2.
В 72-ата минута Уилиямс се измъкна, но ударът му бе твърде слаб и излезе в аут. 10 минути по-късно тъмнокожият нападател на Атлетик се реваншира, като засече перфектно ниско центриране на Баленсиага и донесе така ценната победа на баските.

В другия мач Йостерсунд се справи със Зоря и за пръв път в историята си ще играе в евротурнирите през пролетта. Автогол на Дмитрий Грешичкин и попадение на Саман Годос осигуриха победата на шведите.
Домакините доминираха и заслужено поведоха в края на полувремето, когато центриране от десния фланг завари неподготвен Грешичкин и той прати топката в собствената си врата. Интригата приключи в 78-ата минута след далечен изстрел на Годос, оказал се неспасяем за стража на Зоря Андрий Лунин.

Въпреки поражението, украинците още имат шанс за второто място, но в последния си мач задължително трябва да победят Атлетик Билбао в Лвов. Йостерсунд пък ще гостува на Херта в двубой без значение и за двата отбора.

Лига Европа, група „J“:

АТЛЕТИК (БИЛБАО) – ХЕРТА (БЕРЛИН) 3:2 (1:2)
0:1 М. Леки (26)
1:1 А. Адурис (35) д.
1:2 Д. Зелке (36)
2:2 А. Адурис (66) д.
3:2 И. Уилиямс (82)

ЙОСТЕРСУНД – ЗОРЯ (ЛУГАНСК) 2:0 (1:0)
1:0 Д. Грешичкин (40) авт.
2:0 С. Годос (78)

Класиране:
1. Йостерсунд 10 т.
2. Атлетик Б 8 т.
3. Зоря 6 т.
4. Херта 4 т.

Последни мачове (7 декември):
Херта – Йостерсунд
Зоря – Атлетик (Б)

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.