Атлетик Билбао – Леванте 03 Април bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Атлетик Билбао – Леванте от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 03 април (сряда) от 20:30 часа. Сблъсъкът в сряда в Ла Лига идва от Страната на баските. Атлетик Билбао прави силен заряд в класацията и победата тук наистина ще ги вкара в европейски спор, нещо, което по-рано изглеждаше невъзможно.

Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 1.61. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Леванте е 5.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетик Билбао – Леванте: Статистика Н2Н

Леванте не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Преди година Ат. Билбао бяха номер 16 в класирането с 35 точки. Сега са номер 8 с 40 точки.
Ат. Билбао не са губили в последните 6 свои домакинства.

Атлетик Билбао – Леванте:Атлетик Билбао – Леванте Прогноза

Цялостна подкрепа под 2.5 гола, както и Атлетик да спечели до нула изглеждат като достойни залози в този мач. Ако ще има победител, ще почувствате, че това ще бъде отборът у дома, но стилът на Леванте със сигурност може да бъде източник на разочарование за баските гиганти.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com