Атлетико Мадрид – Ювентус 20 Февруари bet365 шл

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Атлетико Мадрид – Ювентус ще се проведе на 20 февруари (сряда) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Старата госпожа е загубила повече финали от всеки друг отбор, докато домакинът е събрал най-много медали, без да спечели поне веднъж купата.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 2.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Ювентус е 2.87Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Атлетико Мадрид – Ювентус: Двубой Статистика

Независимо от техния европейски ръст, тези екипи се срещнаха само два пъти през 21-ви век. Останалите срещи бяха предимно през 60-те години.
И двете игри завършиха с под 2.5 гола.
Всяка от тях не успя да види и двата отбора да се качат заедно.
Испанският отбор остана непобеден в тези мачове. Една победа и равенство.
В техния дом, Лос Индиос записа 1: 0 над опонентите си.
Другата игра доведе до нулева печалба.

Атлетико Мадрид – Ювентус: Прогноза

Тази среща със сигурност ще бъде една от най-добрите в кръга от 16 срещи. И двамата поемат огромна гордост в отбранителната си стабилност.

Предишните им срещи също така силно обявяват този факт. Само една цел беше реализирана като цяло, в двете им общо срещи през това десетилетие.  Също така, фактът, че досега това е най-важната част от техния сезон, ще ги принуди или ще ги вдъхнови да се придържат към изпитаните от тях стратегии.

Всеки отбор ще играе безопасно и още веднъж ще изработи тактиката си около прочутите защити. Би било изключително трудно за фронтовата линия да съберат достойни пропуски, да не говорим за удар. Вторият дует на Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини ще запази посещението си почти безпроблемно, докато Диего Годин и Ян Облак ще бъдат стълбове за испанската армада.

Друга реалност, която противоречи на домакините, е, че те са претърпели загуби в общите си мачове този месец, а последният им резултат е загуба. В този критичен за сезона период изглежда, че те са леко паникьосани. Никога не е добър знак, когато убиецът дойде на посещение.

Скалите са леко изместени към италианската страна и мисля, че подкрепата им за избегване на загубата има много добра стойност.

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com