Атлетико Мадрид продължава да няма победа в Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Финалистът от 2016 г. Атлетико Мадрид продължава да няма победа в Шампионската лига през новия сезон, след като в третия си мач от Група „С“ направи 0:0 при визитата си на Карабах. По този начин испанците вече имат само 2 точки на сметката си и рискуват да загубят шансове за продължаване напред,

защото Рома е с 4 т., а Челси е с 6, като това е преди директния им двубой по-късно тази вечер.
В последния четвърт час гостите играха с човек повече след червения картон на Дино Ндлову. Най-спорният момент дойде шест минути преди края, когато Фернандо Торес като че ли беше фаулиран в наказателното поле, но арбитърът не отсъди дузпа.
Днешната точка е историческа за азербайджанския футбол, защото е първа, която местен тим печели в европейските клубни турнири.
Дълбоката резерва от началото на сезона Кевин Гамейро беше титуляр за Атлети. Досега френският нападател беше записал само 27 минути, което няма как да не се е отразило на формата му. Партньор на Гамейро в атака беше сънародникът му Антоан Гризман.
През първото полувреме испанският тим доминираше, но не достатъчно. Усещаше се несигурност в действията на футболистите, които освен това срещнаха и сериозен отпор от съперника. Тимът на Диего Симеоне все пак създаде две 100-процентови положения, които обаче не завършиха с така чакания гол. В 27-ата минута Яник Ферейра Караско излезе сам срещу вратаря Ибрахим Шехич, но стражът успя да избие изстрела в корнер. Същото се повтори и в 39-ата минута, като този път Гризман се беше измъкнал от отбраната след подаване на Гамейро и всички очакваха попадение, когато топката падна на левия крак на нападателя. И този път обаче Шехич се оказа победител в дуела.
За 45 минути играчите на Карабах не уцелиха нито веднъж вратата на Ян Облак.
Атлети продължиха с атаките и след почивката и в 53-ата минута Гризман реализира, но попадението беше отменено заради засада.
Постепенно футболистите в черни екипи изнесоха играта в по-предни позиции и внесоха напрежение в отбраната на „дюшекчиите“. Така в 64-ата минута бразилецът Енрике се озова на отлична позиция фронтално срещу Облак, но не уцели добре топката и така провали отлична възможност.
В 71-ата минута вратата на Атлетико отново беше застрашена – този път след шут на централния нападател Дино Ндлову – но кълбото излезе в аут.
Само четири минути по-късно същият този Ндлову получи втори жълт картон и беше изгонен, след като съдията прецени, че той е симулирал за дузпа след интервенция на Диего Годин.
В 84-ата минута се стигна до най-спорното положение. След грешка на вратаря на домакините Габи центрира към Фернандо Торес, който от около два метра се канеше да забие топката в мрежата, но тогава беше изблъскан в гърба от Аголи и съответно пропусна. Съдията обаче прецени, че няма нарушение.
До края Атлетико атакуваше с всички сили, но и хаотично, което предостави възможност на футболистите на Карабах да атакуват и те имаха две ситуации, при които не бяха далеч от сензацията.
След две седмици двата отбора ще се срещнат в Мадрид.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.