Атлетико Мадрид победи с 3:2 Ливърпул

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Атлетико Мадрид победи с 3:2 Ливърпул на „Анфийлд“. „Червените“ доминираха тотално през по-голямата част от двубоя, но многото пропуски и невероятните спасявания на Ян Облак им попречиха да елиминират съперника още в редовното време. Гол на Жоржиньо Вайналдум стигна само до това сблъсъкът да влезе в продължения. Те започнаха добре за домакините, защото Роберто Фирмино направи 2:0 в 94-тата минута. Груба грешка на Адриан обаче провали усилията на Ливърпул и в 97-ата Маркос Йоренте намали . В самия край на първото продължение отново той изравни. В последната секунда Алваро Мората направи пълен обрат.

Веднага след първия съдийски сигнал гостите организираха опасна атака, при която Коща се озова зад отбраната на мърсисайди, но топката му избяга малко и ударът му премина встрани от вратата. В петата минута Вайналдум засече с глава много добро центриране на Александър-Арнолд, но Облак нямаше проблеми и улови. В десетата минута Мане отне от Корея, след което продължи към Салах, който стреля нелошо от границата на наказателното поле, но топката премина над вратата.

Атлетико опитваше да изнася играта, а когато не владееше топката – да пресира високо своя съперник. Ливърпул обаче лесно се справяше с тази преса. След 1/4 час игра Облак изби тежък удар по земя на Окслейд-Чембърлейн.

В 18-ата минута Атлетико стигна до корнер след изчистване на Ван Дайк. В тази ситуация Коща бе в положение на засада, но тя остана немаркирана. Така гостите изпълниха ъгловия удар. Корея центрира към близката греда, където Фелипе засече с глава, но топката премина встрани.

Две минути след това Ливърпул изпълни корнер на отсрещната врата.

Мане засече центриране на Робърстън, след което топката удари главата на Лоди, а впоследствие и ръката на Фелипе. ВАР прегледа ситуацията за евентуална дузпа, но такава не бе отсъдена.

Атлетико пък претендираше заради вдигнат крак на Арнолд срещу Феликс. Симеоне жестикулираше около тъчлинията, размахвайки въображаем картон, но десният бек се размина само с устно предупреждение.
В 34-тата Салах намери Мане на границата на наказателното поле. Сенегалецът стреля от движение, но Облак се намеси, въпреки че имаше леки проблеми с това да укроти топката. Две минути след това отново Облак се намеси решаващо. Александър-Арнолд центрира остро, а Фирмино опита да засече с крак на близката греда. Сантиметри не достигнаха на бразилеца, след което Облак инстинктивно изби. Ливърпул засилваше натиска, а корнерите пред вратата на гостите създаваха истински хаос а наказателното поле, но отбраната на „дюшекчиите“ устояваше.

Две минути преди почивката натискът на Ливърпул даде резултат.

Салах и Окслейд-Чембърлейн разиграха добре по десния фланг, след което последният центрира много добре около точката за дузпа. Вайналдум беше изпуснат и засече с глава. Топката рикошира в земята, след което влезе до дясната греда – 1:0.

Втората част започна с хубава атака на Ливърпул. Гомес отправи дълъг пас към Салах, който влезе на скорост и опита удар към далечния ъгъл, но Облак улови. В 50-ата минута Мане засече от въздуха меко центриране на Окслейд-Чембърлейн към далечната греда, но стражът на гостите отново се справи. Дори сенегалецът да беше отбелязал, голът щеше да бъде отменен, тъй като Мане бе в положение на засада.

В 54-тата минута Окслейд отправи много коварен удар по земя от 30-ина метра, но Облак се разтегна максимално и изби за пореден път. Натискът на Ливърпул от началото на второто полувреме обаче бе много силен.

Минута след това Диего Коща бе заменен от Маркос Йоренте – ход на Диего Симеоне, който се оказа златен.

В 56-ата минута гостите нанесоха първия си точен удар днес, но той не бе никакъв проблем за Адриан.

В 60-ата минута Облак за пореден път спаси Атлетико. Александър-Арнолд центрира от фаул, насочвайки топката перфектно към Фирмино, който засече на далечната греда, но словенецът пак изби. Скоро след това и Адриан за първи път бе поставен под напрежение. Феликс стреля от 20-ина метра, получи се лек рикошет, след който стражът на Ливърпул не се намеси добре и просто плесна топката, но след това бързо се хвърли напред, за да блокира преди Корея да направи добавка.

В 67-ата минута и гредата помогна на Атлетико след удар с глава отблизо на Робъртсън.
Две минути по-късно Облак парира нов опасен изстрел, отправен този път от Александър-Арнолд, който шутира силно от далечна дистанция.

В 80-ата минута мърсисайдци разиграха много добре, след което Робъртсън стреля силно от границата на наказателното поле, но топката профуча над вратата.

Поредното спасяване на Облак бе след удар от малък ъгъл на Вайналдум.

В 85-ата минута Мане направи страхотна задна ножица, но над вратата. Салах пропусна още една възможност, а в добавеното време Йоренте прати топката във вратата на Ливърпул, след като засече с глава центриране от фаул, но попадението правилно бе отменено заради засада. Така се стигна до продължения.

В 91-вата минута Вайналдум отново се озова на стрелкова позиция, но Облак пак изби. Три минути след това именно холандецът центрира отдясно. Фирмино засече с глава, топката срещна дясната греда, но след това бразилецът направи добавка – 2:0.

Само три минути след това обаче Адриан провали усилията на Ливърпул. Александър-Арнолд върна към испанеца, който след това подаде топката директно на Феликс. Последният изведе хубаво Йоренте, а той шутира в далечния ъгъл. Адриан отново се намеси лошо – 2:1.
В 105-ата минута Йоренте за втори път прати топката във вратата на Адриан, който отново не се прояви подобаващо. Халфът стреля много прецизно от 20-ина метра, правейки резултата 2:2.

Във второто продължение мърсисайдци натискаха отново, а „дюшекчиите“ се бранеха самопожертвувателно, но до чисти положения така и не се стигна.

Вместо това, в 120-ата минута Алваро Мората направи пълен обрат, след като направи двойно с Йоренте и се откъсна сам срещу Адриан, който отново не знаеше какво да стори и бе преодолян с лекота за крайното 2:3.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.