Атлетико Мадрид победи с 2:0 Реал Сосиедад

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Атлетико Мадрид отново се доближи на седем точки от лидера Барселона след успех с 2:0 при гостуването си на Реал Сосиедад .Алваро Мората реализира и двете попадения с глава и така във втори пореден кръг допринесе голово за успеха на своите. Тимът на Диего Симеоне игра около половин час с човек по-малко след червен картон на Коке.

Домакините взеха инициативата в началото. В 14-ата минута Саул не успя да изчисти и позволи на Микел Оярсабал да шутира. Бързоногото крило стреля в ръцете на Ян Облак. В 18-ата защитата на “чури урдин” сбърка под натиска на Мората, вратарят беше преодолян, но испанският нападател

не успя да отклони топката достатъчно силно. Минута по-късно 19-ата Херонимо Руи изби след удар на Мората. Последва центриране на Коке за Мората, който създаде нова опасност, отново отразен от вратаря.

В 30-ата Тома Льомар центрира от корнер, Диего Годин отклони на първа греда към непокрития Мората, който реализира с плонж – 0:1. Три минути по-късно гостите отбелязаха след ново статично положение. Коке центрира, а Мората скочи най-добре от всички, за да насочи в мрежата, удвоявайки преднината на “червено-белите”.

Момчетата на Иманол тръгнаха напред с началото на втората част, но много рядко застрашаваха вратата на Облак.

В 62-ата баските получиха тласък с изгонването на Коке. Испанският национал получи втори жълт картон за остро нарушение на фланга. В 75-ата Рубен Пардо центрира отдясно, а Микел Мерино нанесе много добър удар с глава към далечния ъгъл – Облак се разтегна и направи изключително спасяване.

В 85-ата преминалият отляво след почивката Хуанфран задържа топката между двама и я извади към дъгата, където Антоан Гризман подаде надясно за Санти Ариас. Ударът на десния защитник не се получи. В 90-ата Сандро Рамирес шутира силно от 12 метра, пращайки топката встрани.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.