Атлетико Мадрид : Лейда вторник, 09 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Атлетико Мадрид : Лейда ще се проведе на 09 януари (вторник) от 20:30 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Атлетико Мадрид затвори последния 16-та кръг, като побежди Ллейда Еспориу с 0-4 на пътя в сряда вечерта. Диего Симеоне подреди доста силен отбор с участието на Ангел Кореа, Яник Караско, Фернандо Торес и Кевин Гейиро в последната трета.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид 1.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Залози за това Лейда да победят се приемат със ставка 21.00.

Атлетико Мадрид : Лейда: Двубой Статистика

Сблъсъкът, който се състоя миналия сряда, беше първата среща между двата отбора.

Диего Годин избута матрака пред себе си точно след половин час. Докато Фернандо Торес удвои оловото четири минути по-късно.

Диего Коста и Антоан Гризман вкараха голове през второто полувреме, след като влязоха като заместници.

Атлетико Мадрид : Лейда: Прогноза

Пропастта в качеството между двете страни е просто масивна и може би най-добре бе забелязана в първия мач, който се игра в Camp d’Esports de Lleida преди седем дни.

Тъй като резервите на Атлетико също искат да направят удар и да докажат. Че имат каквото е необходимо да бъдат в стартовата линия в по-важните мачове. Можем да очакваме още един фест на голове и ще подкрепим Атлетико Мадрид да спечели с три или повече гола като най-добър залог.

Също така ще заложим на Атлетико Мадрид, за да поведе на полувремето и да спечели края на мача.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com