Атлетико Мадрид и Жирона завършиха 3:3

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Атлетико Мадрид отпадна от турнира за Купата на краля след равенство 3:3 у дома срещу Жирона в мач реванш от 1/8-финалите. Първата среща на “Монтиливи” беше завършила 1:1. Тази вечер Никола Калинич , Анхел Корея и Антоан Гризман се разписаха за столичани. За гостите точни бяха Валери Фернандес , Кристиан Стуани и Сейду Думбия. Съдията Матеу Лаос попадна в центъра на вниманието заради

две спорни ситуации: при едната прецени, че няма дузпа в наказателното поле на гостите, а при другата спорно не зачете гол на мадридчани. Атлети така и няма победа в четирите си мача срещу Жирона. Барселона и Еспаньол също са “черни котки” на “дюшекчиите” в Ла Лига.

Диего Симеоне даде почивка на Антоан Гризман и Никола Калинич и Тома Льомар поведоха мадридския атака. Еусебио Сакристан подреди 3-4-1-2 в опит за противодействие.

В 12-ата минута Диего Годин пусна дълго подаване между двама централни бранители, който допуснаха топката много лесно да стигне до Калинич зад техните гърбове. Хърватският нападател не се поколеба и шутира от въздуха при тупкаща топка, а стражът Горка Ираисос не успя да реагира на силния удар – 1:0.

След попадението играта продължи да е в същия ритъм. Действията се развиваха в половината на каталунците, но опасности се появяваха рядко. В 19-ата футболистите на Чоло Симеоне разиграха в наказателното поле в търсене на удобна позиция за удар. Педро Поро съумя да изчисти преди Коке да шутира. В 32-ата Анхел Корея стреля от 20 метра, пращайки топката на сантиметри от страничната греда.

В 37-ата гостите от „Монтиливи“ изравниха с при първата си наистина добра възможност. 19-годишният Валери Фернандес реализира много красив гол, след като намериха топката от въздуха от 16 метра и разстреля вратаря Антонио Адан – 1:1. Хосе Хименес изчисти с глава, кълбото попадна на гърдите на Валери, който овладя и без забавяне шутира по диагонала.

След гола момчетата на Еусебио се надъхаха и създадоха нова опасност. В 40-ата жиронци развиха чудесна контра, Кристиан Стуани получи топката в наказателното поле, финтира вратаря, но Томас се появи и се справи със ситуацията. В 44-ата Санти Ариас центрира остро във вратарското поле, където стражът Ираисос стигна до топката преди Калинич.

В 49-ата минута Анхел Корея нацели греда, след като вратарят Ираисос изпусна топката и имаше късмет, че тя не премина голлинията. В 58-ата гостите от “Монтиливи” вкараха много ценен гол, който задължи домакините да търсят още две попадения. Кристиан Стуани беше оставен сам при статично положение и отбеляза с глава от десет метра – 1:2.

В 62-ата останаха сериозни съмнения за дузпа в наказателното поле на гостите. Бернардо Еспиноса сложи ръка и попречи на Калинич, но съдията Матеу Лаос прецени, че това не е достатъчно за дузпа. В 66-ата Анхел Корея се шмугна между двама бранители, надхитряйки ги, след което отбеляза сам срещу Ираисос – 2:2. След гола Диего Симеоне пусна головото си оръжие Антоан Гризман. В 78-ата Годин нямаше късмет и също удари греда. Минута по-късно топката беше в мрежата, но след вдигнат флаг за засада.

В 84-ата Гризман отбеляза фамозен гол от много малък ъгъл. Френският магьосник изрита топката от въздуха и я прати над главата на вратаря – 3:2. Това обаче не беше победният гол на Атлетико. В 87-ата каталунците реагираха и отново ужилиха своя съперник. Пере Поро проби отдясно, върна назад и Борха Гарсия шутира от 18 метра, а резервата Думбия отклони леко, пращайки топката до дясната греда на Адан – ниско долу: 3:3. До края Атлетико не намери сили за нов отговор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.