Астана разби с 4:0 гостуващия Макаби в мач от група “А”

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Астана, воден от Станимир Стоилов, разби с 4:0 гостуващия Макаби (Тел Авив) в мач от група “А”. Твумаси (33-дузпа, 42) и Кабананга (47, 52) съсипаха тима, предвождан от Жорди Кройф и Стив Макларън, записвайки най-изразителния успех на Астана на европейската сцена.

Това са първи три точки за казахстанците, които съхраниха шансовете на отбора за класиране напред.

Срещата започна с опознавателни действия. След първия четвърт час играта се оживи. В 20-ата минута Кабананга направи нещо много красиво и сантиметри го разделиха от заявка за гол на годината. Нападателят стреля с удар “скорпион”, а топката мина много близо до гредата в аут. Минута по-късно и гостите отправиха опасен шут, при който кълбото прелетя над гредата. В 32-ата съдията даде дузпа за домакините след неадекватна игра с ръка при удар от фал. Твумаси реализира с финес за 1:0. Девет минути по-късно отново той покачи, след като засече топката от ждроб при центриране отляво.

По-малко от две минути след началото на втората част домакините вкараха за класическа преднина. Кабананга отбеляза великолепен гол със силен шут по диагонала, при който вратарят не плонжира навреме. В 50-ата Кяртансон пропусна отблизо с глава в опит да намали резултата. В 52-ата Кабананга вкара отново за 4:0 след нова асистенция на Шомко. До края домакините изпуснаха още попадения.

Астана – Макаби (Тел Авив) 4:0
1:0 Твумази (33-дузпа)
2:0 Твумази (42)
3:0 Кабананга (47)
4:0 Кабананга (52)

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.