Арсенал постигна победа с 4:2 при гостуването си на БАТЕ (Борисов)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал постигна лесна победа с 4:2 при гостуването си на БАТЕ (Борисов) във втория си мач от Група “Н” на Лига Европа и още сега си пролича, че няма да има проблеми с продължаването напред към фазата на елиминациите, тъй като е лидер с 6 точки.

Отличен мач изнесе Тио Уолкот, който вкара първите две попадения, а удари и греда. Вечерта обаче ще се запомни със юбилейния гол №100 на сметката на Оливиер Жиру с екипа на лондончани във всички турнири. Роб Холдинг също се разписа за Арсенал на “Борисов Арена”, като и той уцели страничния стълб.
В другия двубой от групата Цървена звезда надви Кьолн с 1:0 като гост. Така с голям интерес вече се очаква сблъсъкът между Звезда и Арсенал в Белград на 19 октомври, като със сигурност по трибуните ще има и много българи.

В стартовия състав на Арсен Венгер имаше трима футболисти от втория тим – Райс Нелсън (17 г.), Ейнсли Майтланд-Нилс (20 г.) и Джо Уилок (18 г.). Сред резервите пък бяха петима на по 18 години, като нито един от тези на пейката не е сред известните. Оливие Жиру и Тио Уолкот действаха в предни позиции.
Ветеранът и капитан на БАТЕ Витали Родионов пък поведе нападението на отбора от Беларус.

“Топчиите” заиграха с лекота още от първата минута и набързо стана ясно кой ще спечели тази вечер. В 8-ата минута Уолкот стреля в гредата, загатвайки, че този път ще бъде сред най-добрите на терена.

Секунди по-късно вече нямаше какво да го спре и топката се оплете в мрежата на Денис Шчербитски.

Атаките продължиха да са пред вратата на белорусите и грешка на въпросния Шчербитски доведе до удвояването на преднината. В 22-ата минута вратарят сгреши с подаване и насочи кълбото в краката на Уолкот, който направи 2:0.
Докато футболистите на БАТЕ се осъзнаят, Роб Холдинг покачи на 3:0.

Лудата вечер на “Борисов Арена” продължи, като дойде време за малко радост и на местните привърженици. Донесе я Мирко Иванич с красиво засичане в 28-ата минута, на което Давид Оспина не успя да реагира – 1:3.

До края на полувремето Холдинг също удари страничния стълб на вратата на БАТЕ.

Ако домакините са имали някакви надежди за нещо повече от загуба, то те се изпариха в самото началото на втората част. В 49-ата минута реферът даде дузпа за Арсенал за задържане на Шкодран Мустафи и Жиру беше точен от бялата точка. Така той фиксира своя гол №100 за клуба.

Логично след това настъпи известно затишие в интересните моменти, за да дойде 67-ата минута, когато стадионът отново стана на крака, за да поздрави Михаил Гордейчук за попадението му за 2:4.

Изненадващо като че ли интригата се завърна, защото след още четири минути само късметът спаси Арсенал от трети гол, тъй като играч в жълто шутира в аут от около 12-13 метра. Домакините вече атакуваха с всички сили, докато англичаните все едно спряха да играят.

До изненада обаче не беше писано да се стигне и в крайна сметка експериментът на Венгер с този състав издържа теста.

В в следващия си мач в неделя Арсенал приема Брайтън в Премиършип, след което идва ред на паузата заради двубоите на националните тимове.

БАТЕ – АРСЕНАЛ 2:4
0:1 Уолкот (9)
0:2 Уолкот (22)
0:3 Холдинг (25)
1:3 Иванич (28)
1:4 Жиру (49-дузпа)
2:4 Гордейчук (67)

МИНУТА ПО МИНУТА

Класиране:
1. Арсенал 6 т.
2. Цървена звезда 4 т.
3. БАТЕ 1 т.
4. Кьолн 0 т.

В следващия кръг на 19 октомври:
Цървена звезда – Арсенал
БАТЕ – Кьолн

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.