Арсенал победи с 3:1 Бърнли

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал спечели с 3:1 при гостуването си на Бърнли в среща от последния кръг на Премиър лийг. “Артилеристите” трябваше да победят гръмко и да чакат разгромна загуба на Тотнъм, за да попаднат в топ 4. В крайна сметка това не се случи и момчетата на Унай Емери завършиха пети с точка по-малко от Спърс. Пиер-Емерик Обамеянг реализира два гола, с които успя да стане голмайстор на Премиър лийг, поделяйки тази награда с Мохамед Салах и Садио Мане.

Александре Лаказет седна на пейката, а Пиер-Емерик Обамеянг беше подкрепян от Алекс Иуоби и младия Уилок. Бърнли разчиташе в нападение на Ашли Барнс и Крис Ууд.

В третата минута вратарят на домакините Том Хийтън избута топката с ръка в корнер, но контактът беше извън наказателното поле и съдията назначи нарушение. В петата Обамеянг удари греди с глава. В деветата минута защитата на „топчиите“ сгреши и предостави шанс за Барнс. Нападателят стреля от десет метра – вратарят Бернд Лено успя да избие.

В 28-ата Ууд отправи много добър удар от 18 метра и топката срещна лявата греда на вратаря.

След почивката головете заваляха. В 52-рата Чарли Тейлър се подхлъзна и това позволи на Обамеянг да излезе фронтално срещу вратаря. Габонският стрелец матира стража с удар в левия долен ъгъл – 0:1. В 63-тата Иуоби центрира към втората греда, където Обамеянг реализира изключителен гол от въздуха за 0:2. С този гол Оба се изравни на върха при голмайсторите с 22 попадения.

Стотина секунди по-късно домакините намалиха. Гудмундсон центрира на първа греда и там Барнс вкара с глава за 1:2. В последните секунди на добавеното време Едуард Нкетиа вкара почти от аутлинията за крайното 1:3.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.