Арсенал победи с 3:0 Рен

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал успя да заличи пасив от два гола и отстрани Рен на осминафиналите на Лига Европа. Лондончани спечелиха с 3:0 на „Емиратс“ и с общ резултат 4:3 продължават напред в турнира. В герой на деня се превърна Пиер-Емерик Обамеянг, който отбеляза две попадения. Той откри резултата още в петата минута и отбеляза третия гол в 72-ата минута. Младият Мейтланд-Найлс се разписа за 2:0.

В самото начало на срещата Рен показа, че не пристигнал , за да пази преднината си, а има желание да я увеличи. Тимът на Емери обаче бързо установи контрол и започна

да доминира. В петата минута „артилеристите“ стигнаха до така желания ранен гол.

Мейтланд-Найлс проби отдясно, реши да не центрира, а намери Рамзи в наказателното поле. Бъдещият играч на Ювентус пък пусна към Обамеянг и нападателят откри резултата.

В 15-ата минута те вече бяха заличили пасива от два гола, след като Мейтланд-Найлс направи 2:0. При сериозни съмнения за засада Обамеянг се озова зад защитата на Рен, центрира към далечната греда, където младият бранител засече топката с глава.

След като бързо стигна до позиция, която осигуряваше класирането напред в турнира, Арсенал намали темпото и започна да действа по-предпазливо. Това позволи на гостите да поиграят с топката и те направиха няколко опита за атака, но те не успяваха да създадат нещо сериозно.

След почивката двубоят се превърна в тактическа битка.

В самото начало на второто полувреме Нианг удари гредата. Вратарят на домакините успя да докосне топката, като с това предотврати влизането й в мрежата. Основна вина за опасността носи Мустафи, който загуби топката от Грение в опасна позиция.

Играта се накъса и на няколко пъти бе спирана след по-груби нарушения. В 66-ата минута Рен отново удари греда. Бенсебаини го направи след красив удар от воле. Дори да беше вкарал, попадението нямаше да бъде зачетено, защото той бе в положение на засада.

Емери вкара в игра Мхитарян и Иуоби на мястото на Йозил и Лаказет. Промените веднага дадоха резултат. В 72-ата минута Мхитарян изведе Коласинак отляво, а той великолепно центрира към Обамеянг. Габонският нападател засече топката за 3:0 и извади специална маска, с която отпразнува второто си попадение в мача.

Голът бе последван от силен период за „артилеристите“, в който Обамеянг пропусна две великолепни възможности да реализира хеттрик и да сложи точка на спора.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.