Арсенал победи с 2:1 Ливърпул

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал победи с 2:1 Ливърпул в дербито от 36-ия кръг на Премиър лийг. Така приключи надеждата на мърсисайдци да подобрят рекорда на Манчестър Сити за най-много точки в рамките на един сезон. Шампионите изиграха много странен двубой, в който имаха тотално игрово превъзходство и създадоха над 20 положения, но в крайна сметка допуснаха третото си поражение от началото на сезона. Причината за него бяха две неочаквани грешки на Вирджил ван Дайк и Алисон Бекер през първата част, които доведоха до головете на Александре Лаказет и Рийс Нелсън . С тях Арсенал направи пълен обрат, след като преди това

Садио Мане бе дал аванс на гостите. Това си останаха и единствените удари на домакините до 90-ата минута. През втората част пък играчите на Юрген Клоп направиха куп пропуски и не успяха да променят негативния резултат.

В 13-ата минута Мартинес опита да изчисти след едно връщане към него, а Фирмино направи всичко възможно да блокира топката от осем метра. Тя рикошира в тялото на бразилеца, след което срещна и гредата и в крайна сметка излезе в аут за късмет на стража на Арсенал.

В 20-ата минута Фирмино пусна много добър пас отляво към Робъртсън, който още по-добре центрира по земя към Мане. Сенегалецът нямаше как да пропусне от десетина метра, вкарвайки шестия си гол срещу Арсенал.

Домакините изравниха 12 минути по-късно . Ван Дайк, който днес бе с капитанската лента, владееше уж спокойно топката пред наказателното си поле, но притиснат от Рийс Нелсън, той върна лошо към Алисон. Лаказет реагира бързо, стигна първи до топката и премина покрай вратаря – 1:1. Ван Дайк претендираше бурно, че срещу него е извършено нарушение и действително Нелсън го дръпна за ръката, но грешката на бранителя бе факт, а попадението беше зачетено.

След като направиха един подарък на своите домакини, играчите на Клоп решиха да направят и втори такъв.

Този път друга ключова фигура – Алисон, излезе напред и отигра много лошо с крак към Робъртсън. Лаказет отново реагира светкавично, спечели спорната топка и намери Нелсън в наказателното поле Последният стреля в ъгъла – два удара, два гола за Арсенал.

В 49-ата минута Ливърпул създаде страхотно разбъркване в наказателното поле на Арсенал, но Арнолд, Мане и Робъртсън последователно не успяха да нанесат голов удар. Малко след това нов изстрел на сенегалеца бе блокиран.

Пет минути след това Салах получи от Александър-Арнолд и много елегантно се освободи от Луис, след което стреля технично отблизо, но Мартинес изби топката над вратата. Натискът на Ливърпул обаче ставаше все по-силен и по-силен.
Артета реагира с три смени. Обамеянг, Себайос и Уилок и влязоха на местата на Лаказет, Торейра и Нелсън.

Кейта и Минамино пък замениха Окслейд-Чембърлейн и Фирмино в състава на Ливърпул.

В 63-тата минута изстрел на японеца премина встрани от далечната греда. Салах пък пропусна добра възможност с глава отблизо. В 86-ата минута и Мане се откъсна отляво, но ударът му премина встрани.

В 90-ата минута Уилок засече центриране на Обамеянг, но изстрелът му премина на сантиметри встрани. В добавеното време Мартинес спаси много опасен изстрел на Александър-Арнолд, след който се получи и рикошет.

Ливърпул остава с 93 точки, което означава, че до края на сезона шампионите могат да съберат максимум 99, така че няма как да изравнят рекорда на Манчестър Сити от 100 точки в рамките на един сезон.

Мърсисайдци все пак могат да подобрят клубния си рекорд за най-много победи, който поставиха през миналата кампания.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Арсенал победи с 2:1 Ливърпул