Арсенал победи с 2:0 Саутхамптън

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал надигра с 2:0 Саутхамптън в среща от 27-ия кръг на английската Висша лига. Александре Лаказет даде аванс на Арсенал в резултата с гол в 6-ата минута, а Хенрих Мхитарян стана автор на другото попадение за домакините в 17-ата минута.

В 6-ата минута Хенрих Мхитарян опита удар от въздуха, топката се насочи към Александре Лаказет, а той показа отличен инстинкт и я отклони във вратата на Ангъс Гън. В следващите минути първо Гранит Джака застраши вратата на “светците”, а след това на 2-3 пъти бе горещо

пред Бернд Лено, но до изравнително попадение не се стигна.

В 17-ата минута Мхитарян бе точен за 2:0. Арменският офанзивен халф получи топката в наказателното поле на Саутхамптън и с прецизен удар по земя я насочи в долния ляв ъгъл на безпомощния Гън.

В края на първата част пред Лаказет се откри златен шанс за 3:0, но французинът направи невероятен пропуск, стреляйки над вратата от 2-3 метра разстояние.

В края на мача Лено направи блестящо спасяване след изстрел на играч на “светците”, а в добавеното време резервата Пиер-Емерик Обамеянг можеше да направи победата на “артилеристите” класическа, но отигра лошо ситуацията.

След тази победа Арсенал събра 53 точки и заема четвъртото място в класирането. Саутхамптън остава 18-и с 24 точки.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.