Арсенал победи с 1:0 Уотфорд

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Арсенал се завърна в топ 4 на временното класиране в Премиър лийг, след като победи с 1:0 Уотфорд в двубой от 34-ия кръг на Премиър лийг .  Голът за гостите отбеляза Пиер-Емерик Обамеянг в 10-ата минута, след като се възползва от грешка на вратаря на Уотфорд Бен Фостър .  Домакините играха почти цял мач с човек по-малко, след като Трой Дийни получи червен картон. Така „артилеристите“ събраха 66 точки и изместиха от четвъртото място Челси по голова разлика.

Мениджърът на Арсенал Унай Емери направи шест

промени спрямо титулярния състав от победата над Наполи в първия 1/4-финал за Лига Европа. На терена от първата минута започнаха Бернд Лено, Хенрик Мхитаян, Алекс Иуоби, Шкодран Мустафи, Гранит Джака и младия Константинос Мавропанос.

Домакините започнаха силно и принудиха Бернд Лено да се проявява след удар на Андре Грей още във втората минута.
В 10-ата минута  грешка на  Бен Фостър при изнасянето на топката се стигна до откриване на резултата от Пиер-Емерик Обамеянг . Топката беше върната към Фостър, който подцени ситуацията  .  Tопката рикошира в тялото на ганаеца и влезе във вратата.Кошмарът за “стършелите” не свърши с това.

Kапитанът на Уотфорд Трой Дийни беше изгонен за удар с лакът в лицето на Лукас Торейра.

В 16-ата минута слисаните домакини можеха да получат втори гол, но Катхарт блокира удара на Обамеянг. В 20-ата минута Катхарт отново се озова в центъра на събитията, като негов силен удар беше спасен с крак от стража на гостите. Уотфорд натисна съперника, макар и с човек по-малко. Пред вратата на Лено стана доста напечено.

В 25-ата минута Лено бутна Грей в наказателното поле при изпълнение на корнер, но реферът подмина ситуацията. В следващата атака гостите имаха възможност, но Фостър акробатично спаси. В 32-ата минута Лено отново прояви класа при изпълнение на пряк свободен удар, изпълнен от Капу, който насочи топката в горния десен ъгъл.

Домакините продължаваха да играят активно в атака, макар Арсенал да овладя притежанието на топката в опит да успокои играта.

Втората част започна със смяна в отбора на Арсенал, като в игра на мястото на Лукас Торейра се появи Месут Йозил.

В 52-ата минута се откри добра възможност пред Обамеянг при едно прострелно центриране в наказателното поле пред Фостър, но нападателят на Арсенал не успя да достигне топката. В 57-ата минута Арсенал организира перфектна контраатака, завършила с центриране към Мхитарян. Арменецът стреля, но Фостър излезе напред и успя да отрази удара. В 61-ата минута гредата спаси Арсенал от попадение след удар на Адам Мазина извън наказателното поле.

С наближаването на края на мача атаките на домакините изглеждаха все по-малко опасни, а смените на Емери дадоха резултат и “артилеристите” не изглеждаха толкова уязвими.

В 76-ата минута феновете на Арсенал изтръпнаха след като Лоран Косиелни получи удар при въздушен двубой с Айзък Съксес, но французинът продължи след намесата на медицинския щаб.

Десет минути преди края Уотфорд можеше да стигне до изравнително попадение чред Грей, но резервата Мейтланд-Найлс успя да изчисти. Две минути по-късно и Джака се показа в добра светлина в дефанзивен план. В 89-ата минута Матео Гендузи напредна от едното до другото наказателно поле, но подаването му към непокрития Йозил беше пресечено. В крайна сметка резултатът се запази и така Арсенал измъкна ценни три точки в борбата за топ 4.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.