Арсенал надви Пари Сен Жермен с 5:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

С доста от основните си футболисти като титуляри Арсенал логично надви Пари Сен Жермен с 5:1 в проверка в Сингапур, която е част от турнира International Champions Cup. Французите разчитаха главно на юноши и резултатът отразява разликата в класите.

От първата минута за “топчиите” започна Месут Йозил, който дори получи капитанската лента, което явно е част от стратегията на Унай Емери да го измъкне от психологическия срив заради скандалите около отказването му от националния тим на Германия. За халфа това бяха първи минути за това лято. Той вкара първия гол в 13-ата минута и напусна терена малко след изтичането на първия час.
Влезлите след почивката Александре Лаказет (67’,71’), Роб Холдинг (88′) и Еди Нкетиа (90′) реализираха другите попадения на сметката на Арсенал, а Кристофер Нкунку беше изравнил от дузпа в 60-ата минута.
Преди няколко дни “топчиите” отстъпиха на Атлетико Мадрид с 1:3 след дузпи. Преди седмица пък ПСЖ загуби със същия резултат от Байерн (Мюнхен) в спаринг в Австрия.
Пиер-Емерик Обамеянг водеше атаката на англичаните, а в предни позиции бяха още Алекс Иуоби и Хенрих Мхитарян. ПСЖ е по-назад с подготовката и затова и днес пак видяхме основно юноши. Титуляри от водещите играчи бяха само Джанлуиджи Буфон, Адриен Рабио и Ласан Диара.
И двата отбора започнаха активно, но като цяло първите минути бяха за французите. В 9-ата минута Азедин Туфики стреля опасно с левия крак, но топката излезе в аут.
Арсенал отговориха с контраатака в 13-ата минута, при която Обамеянг и Йозил излязоха срещу само един защитник и Буфон, в резултат на което германецът вкара за 1:0.
Попадението се отрази върху младите футболисти на ПСЖ и те започнаха да губят почти всяко единоборство. В 23-ата минута Иуоби излезе почти сам срещу Буфон и беше на крачка от втори гол, но опитният страж спаси.
След още шест минути легендарният италиански страж отрази изстрел от упор и на Обамеянг.
В 34-ата Тимъти Уеа затрудни Лено с тежък удар от около 20 метра, но новият вратар на Арсенал изби.
Пет минути по-късно синът на славния Джордж Уеа пак беше близо до попадение.
Както и през първата част, футболистите на парижани започнаха активно и второто полувреме. Наложи се на влезлият като смяна вратар на Арсенал Емилиано Мартинес да спасява удар на 20-годишния Кристофер Нкунку.
В 60-ата минута обаче младият халф на ПСЖ все пак вкара за 1:1. Той беше точен от наказателен удар, отсъден за нарушение на Сеад Коласинак срещу Уеа.
В 64-ата минута Емери направи няколко смени накуп, като сред напусналите беше и Йозил.
Три минути след това Емил Смит-Роуи, асистира на Лаказет за втория гол – 2:1. Въпросният младок, който днес навършва 18 години, вкара красиво попадение на Атлетико в предишната проверка.
В 71-ата Лаказет беше точен още веднъж и Арсенал като че ли си подсигури победата.
До края за ПСЖ се появи дори играч на 16 години и разликата стана още по-очевидна. В 88-ата Роб Холдинг реализира с глава за 4:1, а в добавеното време Еди Нкетиа оформи крайното 5:1.
Любопитно беше и решението на съдиите преди началото на срещата, когато трябваше да се тегли жребий за това кой на коя врата да бъде. Този път не се хвърляше монета, а кредитна карта. Един от реферите пък толкова се радваше да види Йозил, че още в тунела си поиска автограф.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.